FK Poprad zdolal v prvom barážovom zápase Trenčín

NETKY.SK • 29 Máj 2019, 09:35 • 2 min
FK Poprad zdolal v prvom barážovom zápase Trenčín

Poprad - Futbalisti FK Poprad zvíťazili v utorok v prvom barážovom zápase o Fortuna ligu nad AS Trenčín 2:0. O góly druholigistu sa postarali Adam Pajer a Stanislav Šesták. Odvetný duel je na programe v sobotu 1. júna v Žiline (17.00 h).

slovakia

left justify in out

1. zápas baráže o Fortuna ligu:

 

FK Poprad - AS Trenčín 2:0 (1:0)

Góly: 11. Pajer, 58. Šesták. Rozhodovali: Očenáš - Vorel, Tomčík, ŽK: Gallovič, Acosta, Zekucia - Slávik, Šulek, Zubairu, Masovič, 2310 divákov.

 

zostavy a striedania:

FK Poprad: Knurovský - Maslo, Luberda, Horváth, Zekucia - Kukoľ, Gallovič, Pajer, Zošák - Acosta (90. Streňo), Šesták (69. Slebodník)

AS Trenčín: Šemrinec - Slávik, Kleščík, Šulek, Skovajsa - Masovič (78. Ubbink) - Zubairu, Corryn - Petráš (46. Roguljič), Umeh (24. Bukari), Sleegers

 

Prvý polčas priniesol vyrovnaný futbal, spokojnejší však po ňom boli domáci. Tí išli do vedenia v 10. minúte, keď sa po centri do šestnástky hostí dostal k lopte Pajer a zblízka otvoril skóre - 1:0. Popradčania mohli svoj náskok zvýšiť po polhodine hry, Luberdova hlavička po Kukoľovom centri však skončila iba na hornej žŕdke Šemrincovej bránky.

 

Domáci pridali druhý gól v 58. minúte, keď Horváth posunul loptu Šestákovi, ktorý z hranice šestnástky prestrelil Šemrinca - 2:0. Dvojgólový náskok Popradčanov upokojil, k videniu však bolo viacero ostrejších zákrokov na oboch stranách a aj sedem žltých kariet. Hostia sa snažili o kontaktný gól najmä nakopávanými loptami, ale defenzíva domácich im veľa nedovolila. Trenčania najmä v závere zrýchlili hru, ku gólovému efektu to však neviedlo.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona