GAMING Plný zážitok z hry Dying Light 2 získáte odohraním 500 hodín

NETKY.SK • 23 Január 2022, 13:00 • 2 min
GAMING Plný zážitok z hry Dying Light 2 získáte odohraním 500 hodín

Strávite aj vy 500 hodín v hernom svete Dying Light 2? Detailne sa pozrieme na to, čo skrýva nový herný titul v tomto časovom horizonte.

slovakia

left justify in out

Wau, 500 hodín?

 

Techland je herná spoločnosť, ktorá stojí za vývojom a vydaním nového herného titulu Dying Light 2 Stay Human. Na sociálnej sieti sa začal veľký boom po tom, čo Techland zverejnil post, v ktorom je uvedené, že na dokončenie hry budete potrebovať 500 hodín. Len pre predstavu, čas 500 hodín (+ pár hodín) sa dá približne porovnať s tým, že prejdete pešo z Varšavy do Madridu. Takýto údaj uviedli v porovnaní s časovým údajom dohrania hry.

 

 

500 hodín je naozaj impozantné číslo v hernom priemysle, najmä ak ide o singleplayer hru s otvoreným svetom. V dnešnej dobe sa hry zväčša opierajú o multiplayerový zážitok z hry, a implementáciu herných balíkov, ktoré graficky vylepšujú hry, alebo najnovším trendom, je pridanie technológie NFT (non-fungible token).

 

Radosť alebo hrôza?

 

Reakcie hráčov boli rôzne. Niektorí hráči milujú výzvy. Na jednej strane sa tešili na rozľahlé herné prostredie, ktoré ponúkne mnoho hernej zábavy, či už v hlavnej kampani alebo vedľajšími misiami. Hráči poukázali na to, že to nie je vôbec žiadny problém, keďže v predchádzajúcom hernom titule Dying Light odohrali niektorí vyše tisícky hodín. Na druhej strane, iní hráči taký obrovský zážitok odsudzujú. V pláne majú odohrať ďalšie hry a obávajú sa, aby to stihli v prvý deň vydania.

 

Áno, 500 hodín ale…

 

Techland prišiel s novým postom na sociálnej sieti, ktorý detailnejšie vysvetluje to, čo hráčov čaká v hernom svete Dying Light 2 Stay Human. Rozhodli upresniť tento herný údaj, aby neprišlo k nedorozumeniu a negatívnemu ovplyvneniu tržieb hry.

 

 

Nové čísla usmernili a viac popísali, čo presne čaká hráčov a za koľko hodín.

  • 20 hodín na dokončenie hlavného príbehu hry
  • 80 hodín na dokončenie hlavného príbehu a všetkých vedľajších misií v hre
  • 500 hodín na odohrania s rôznymi rozhodnutiami, objavenie všetkých zákutí herného sveta a kombinácia herného príbehu hlavných a vedľajších misií.

 

Herní vývojári sa snažili vytvoriť pokračovanie, ktoré bude flexibilné pre akýkoľvek štýl hrania hráčov. Ak máte v pláne odohrať hlavnú dejovú linku, máte k dispozícii herný obsah na 20 hodín. Ak by vám to nestačilo je tu mnoho vedľajších misií, ako tomu bolo aj v predošlom hernom titule. Na záver prináša nové pokračovanie novinku, a tým je rozhodovací systém. Vďaka tomu majú hráči možnosť rozhodovať sa pri niektorých misiách podľa vlastného uváženia, čo prinesie výhody, ale aj nevýhody v hernom svete. Táto kombinácia s možnosťou prebádania rozľahlého herného sveta bude časovo náročná, a práve preto uvádzajú časový horizont 500 hodín.

 

Herný svet s bohatým herným obsahom môžeme navštíviť už 4. 2. 2022. Hra bude dostupná ako pre platformu PC, tak rovnako pre veľké množstvo herných konzol, medzi ktoré patria: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S. Pridať by sa mala aj herná konzola Nintendo Switch, no hra bude dostupná vo forme cloudového hrania.

 

Možno vás zaujme: GAMING Akú budúcnosť čaká NFT pre S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies