Vedenie 2x400 kV Košice-Lemešany pre SEPS postaví Elektrovod Holding

NETKY.SK • 2 August 2010, 13:44 • 2 min
Vedenie 2x400 kV Košice-Lemešany pre SEPS postaví Elektrovod Holding

Vedenie 2x400 kV Košice-Lemešany pre SEPS postaví Elektrovod Holding

slovakia

left justify in out

img

Vedenie 2x400 kV Košice - Lemešany pre Slovenskú elektrizačnú prenosovú sústavu (SEPS), a.s. Bratislava postaví za 30,92 milióna eur bez DPH bratislavský Elektrovod Holding, a.s. Vyplýva to Vestníka verejného obstarávania.
      Predmetom plnenia zákazky je realizácia stavby "Vedenie 2x400 kV Spínacia stanica Košice - Lemešany" podľa dokumentácie pre vydanie stavebného povolenia. O zadaní zákazky sa rozhodlo 21. júla tohto roku, pričom verejnému obstarávateľovi boli doručené 4 ponuky uchádzačov o zákazku.
      Slovenská elektrizačná prenosová sústava, a.s., Bratislava, vznikla zápisom do Obchodného registra SR v januári 2002. Jej poslaním je spoľahlivo prevádzkovať prenosovú sústavu, zabezpečovať dispečerské riadenie sústavy, jej údržbu, obnovu a rozvoj tak, aby bola zaručená dodávka elektriny a paralelná prevádzka so susednými sústavami.
      Elektrovod Holding, a.s., Bratislava zameriava svoju činnosť predovšetkým na oblasť projektovania, inžinierskej činnosti, dodávok zariadení, stavebno-montážnych prác a údržby elektrických distribučných vedení od 22 kV do 110 kV, prenosových vedení 220 kV a 400 kV, vonkajších a vnútorných rozvodní od 6 kV do 400 kV a pozemných inžinierskych stavieb v oblasti energetiky, priemyselnej a občianskej výstavby.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies