V Snine predával doposiaľ neznámy páchateľ falošné lístky na koncert

NETKY.SK • 14 December 2023, 11:15 • 2 min
V Snine predával doposiaľ neznámy páchateľ falošné lístky na koncert

SNINA - Policajné oddelenie v Snine rieši prípad podvodu spojeného s predajom falošných lístkov na koncert. Neznámy podvodník zverejnil inzerát na internete a podviedol ženu o 280 eur. Prípadom sa zaoberá Obvodné oddelenie Policajného zboru v Snine.

slovakia

left justify in out

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Snine vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu podvodu, ku ktorému došlo na jednej z inzertných internetových stránok. Neznámy páchateľ zverejnil inzerát, ktorom ponúkal na predaj lístky na koncert hudobnej skupiny vo Viedni.

 

24 ročná Sninčanka mala záujem o ponúkané lístky a tak kontaktovala predajcu. Vzájomne sa dohodli a preto žena uhradila sumu 280,-Eur na účet predajcu. Doposiaľ však nemá ani lístky na koncert a ani ňou zaslané peniaze jej neboli vrátené.


Zákon pri tomto protiprávnom konaní stanovuje pre páchateľa v prípade preukázania mu viny trest odňatia slobody až na dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Tlačový odbor MV SR / KR PZ V Prešove, Foto: Peníze.cz / Shutterstock (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies