Ukrajina po nočnom ruskom raketovom útoku hlási dvoch zranených

NETKY.SK • 27 August 2023, 14:00 • 2 min
Ukrajina po nočnom ruskom raketovom útoku hlási dvoch zranených

Kyjev / MOSKVA - Rusko v noci na nedeľu zaútočilo raketami na viaceré oblasti v severnej a strednej časti Ukrajiny. TASR správu prevzala z agentúry Reuters odvolávajúcej sa na miestnych predstaviteľov.

slovakia

left justify in out

Ukrajinská armáda oznámila, že ruské bojové lietadlá vypálili z oblasti rieky Volga pri meste Engeľs v Rusku osem striel s plochou dráhou letu. Ukrajinská protivzdušná obrana zneškodnila štyri ruské rakety.

 

Guvernér Kyjevskej oblasti Ruslan Kravčenko uviedol, že v jednej bližšie nešpecifikovanej oblasti regiónu padajúce úlomky rakiet zranili dvoch ľudí a poškodili desať budov. Ruské ministerstvo obrany zároveň oznámilo, že ruská protivzdušná obrana v noci zostrelila ukrajinské bezpilotné lietadlá nad Brjanskou a Kurskou oblasťou na juhozápade Ruska pri hraniciach s Ukrajinou, píše agentúra DPA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / Reuters / DPA Foto: Reuters
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies