Lukaku nahneval fanúšikov Chelsea. Tvrdí, že v klube nie je spokojný

NETKY.SK • 2 Január 2022, 11:42 • 2 min
Lukaku nahneval fanúšikov Chelsea. Tvrdí, že v klube nie je spokojný

LONDÝN – Útočník Romelu Lukaku spôsobil rozruch svojimi vyjadreniami o súčasnej situácii v Chelsea. Belgičan sa do londýnskeho veľkoklubu vrátil pred touto sezónou a zatiaľ nenaplnil očakávania.

slovakia

left justify in out

Lukaku  má za sebou vydarené pôsobenie v Interi Miláno. Belgický reprezentant bol vysnenou posilou bývalého kormidelníka Conteho, ktorý v ňom prebudil strelecký inštinkt a rodák z Antverp strelil v drese nerazurri počas dvoch rokov 64 gólov. Mimoriadne vydarená bola z jeho pohľadu uplynulá sezóna, v ktorej bol hlavnou ofenzívnou zbraňou milánskeho klubu na ceste za titulom. Jeho výkony neušli pozornosti londýnskej Chelsea, ktorá za neho zaplatila viac ako 100 miliónov eur. Lukaku v tomto klube hrával už pred desiatimi rokmi, presadiť sa ale nedokázal a po hosťovaniach vo West Bromwichi Albion a Evertone prestúpil do Manchesteru United, odkiaľ zamieril do Talianska.

 

 

Problémom je však to, že Lukaku svojím odchodom z Milána nahneval priaznivcov Interu, teraz sa navyše posťažoval na pomery v staronovom pôsobisku do médií a vyslúžil si tak kritiku aj od priaznivcov Chelsea. „So situáciou v klube nie som spokojný. Tréner sa rozhodol hrať iným štýlom. Nevzdám to, pretože som profesionál,“ narážal na herný prejav úspešného lodivoda Thomasa Tuchela.

 

„Na svete sú tri top tímy – Real Madrid, Barcelona a Bayern Mníchov. Všetci o nich snívajú. Dúfal som, že do jedného z nich po pôsobení v Interi zamierim. Nestalo sa to a ja som si povedal, že okrem nich existuje len jeden klub, v ktorom si viem predstaviť budúcnosť – Chelsea.“

 

 

„Uvidíme, čo nám k tomu Romelu povie, potom sa tým budeme zaoberať. Fakt je ten, že nikto v klube nevie o tom, že by bol nešťastný. Preto je jeho vyjadrenie prekvapivé. Samozrejme sa nám to nepáči, pretože to vyvoláva zbytočný rozruch. Na druhej strane z toho nechceme robiť viac, než je nutné,“ reagoval nemecký tréner.

 

 

Lukaku zatiaľ na Stamford Bridge prežíva podpriemernú sezónu. Mesiac bol vyradený z hry kvôli zraneniu, v decembri nehral kvôli koronavírusu a v osemnástich súťažných zápasoch strelil len sedem gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies