V Premier League sa točia brankári, legenda Manchestru City prestupuje do Tottenhamu

NETKY.SK • 20 August 2020, 10:10 • 2 min
V Premier League sa točia brankári, legenda Manchestru City prestupuje do Tottenhamu

LONDÝN- Tottenham Hotspur sa dohodol na podpise zmluvy s bývalým anglickým reprezentantom Joeom Hartom, ktorý by mal plniť pozíciu brankárskej dvojky. Sheffield United našiel náhradu za Deana Hendersona.

slovakia

left justify in out

Joe Hart sa bude znova snažiť reštartovať svoju kariéru

Bývalý kapitán Manchestru City Joe Hart, ktorý sa v posledných sezónach výrazne trápil, dostal znova šancu v jednom z anglických top tímov. Do Tottenhamu prichádza ako brankárska dvojka a mal by chrániť chrbát francúzskej jednotke a kapitánovi Hugovi Llorisovi. Llorisovi sa v poslednej sezóne nedarilo vyhnúť zraneniam a práve Hart by mal byť poistkou kvality v nadchádzajúcej sezóne.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Joe Hart (@joehartofficial),

 

Aaron Ramsdale by mal nahradiť Deana Hendersona v bráne Sheffieldu United

Novou posilou Sheffieldu United sa stal bývalý anglický futbalový reprezentant do 21 rokov Aaron Ramsdale. Dvadsaťdvaročný brankár si v predchádzajúcej sezóne obliekal dres Bournemouthu, Sheffield za neho zaplatil 18,5 milióna libier. Ramsdale svoju kariéru odštartoval práve v Sheffielde, z návratu do klubu sa potešil. „Som veľmi šťastný, že sa môžem vrátiť na miesto, ktoré volám domov. Nebolo ľahké opustiť Bournemouth, ale keď za vás niekto zaplatí toľko peňazí, viete, že máte dôveru. Ja ju chcem čo najskôr splatiť."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Ramsdale (@aaronramsdale),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies