REPORTÁŽ: Richard Müller oslavoval 60-ku a Netky boli pri tom!

NETKY.SK • 12 September 2021, 10:36 • 2 min
REPORTÁŽ: Richard Müller oslavoval 60-ku a Netky boli pri tom!

Spevák, textár a skladateľ Richard Müller oslávil 60-ku. Na zámku v Pezinku odpálil veľkolepý koncert, po ktorom sa presunul na súkromnú párty s rodinou a priateľmi. K životnému jubileu mu prišli zablahoželať dcéra Ema, syn Markus, partnerka Vanda Wolfová a nechýbali ani hviezdni hostia Zdena Studenková či členovia skupiny Fragile. Pozrite si exkluzívne gratulácie Richardovi v našej reportáži!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Richard Müller  je na scéne už takmer štyri dekády a patrí k najvýraznejším postavám československej populárnej hudby. Výnimočný talent, osobná charizma, nezabudnuteľný hlas, vyše milión predaných nosičov v Českej republike a na Slovensku, desiatky megahitov a hudobných ocenení. To všetko urobilo z textára, skladateľa a speváka žijúcu hudobnú legendu. Čerstvý šesťdesiatnik oslávil jubileum koncertom pod holým nebom na Šimák Zámok Pezinok. Špeciálne blahoželanie pripravila pre Richarda jeho kapela. V momente, keď vstúpil na pódium, spustila pesničku Happy Birthday.

 

„Cítim sa normálne, ako keď som nemal 60 rokov. Toto leto sme odohrali s kapelou výborné koncerty. Všade bolo veľa ľudí, boli spontánni a odviazaní. A tešili sa rovnako ako my,“ neskrýval radosť Richard Müller.

 

img

 

Po koncerte nasledovala narodeninová párty, kde jubilantovi prišla zablahoželať rodina, priatelia aj hviezdni hostia. Syn Markus priviezol oslávencovi na špeciálnom vozíku obrovskú tortu s nápisom RM a s veľkými prskavkami. Od partnerky Vandy Wolfovej dostal živý eukalyptový strom, ktorý si musí sám zasadiť.

 

„Darovala som Richardovi kyticu ruži a Markus mu napísal prekrásne blahoželanie. Keďže prsteň, ktorý dostal k 50-ke, stratil, tak dostal k 60-ke opäť prsteň. Bol priviazaný o kmeň stromu a Richard si myslel, že to je len návod k tomu stromu. Až neskôr zistil, že tam je schovaný aj prsteň. Má rád jednoduché veci, prsteň je z bieleho zlata s čiernym diamantom. Bolo to pre neho prekvapenie, o ničom nevedel,” prezradila partnerka Vanda Wolfová

 

img

 

Na oslave nechýbala ani dcéra Ema, ktorá kvôli tomu priletela z Paríža. Otcovi darovala hodinky a špeciálny parfum.

 

„Otcovi želám lásku, šťastie, zdravie. A to, aby sme sa mali navzájom, pretože to je veľmi dôležité. Aby sme sa držali takto ako rodina spolu a nikdy sa nepustili. A aby sa mu splnili všetky jeho sny, ktoré si želá a nikomu o nich nepovie,“ vyznala sa Ema Müller.

 

Na oslavu prišli Richardovi zablahoželať aj Zdena Studenková, šéf RTVS Jaroslav Rezník, členovia skupiny Fragile či speváčka Ivana Regešová. Pozrite si reportáž s ďalšími blahoželaniami od syna Markusa, hudobníka Braňa Kostku, skladateľa Petra Grausa či saxofonistu Michala Žáčka. 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies