Poslankyňa za stranu SaS má koronavírus

NETKY.SK • 21 Január 2021, 11:25 • 2 min
Poslankyňa za stranu SaS má koronavírus

BRATISLAVA - Pozitívny test na koronavírus potvrdili poslankyni za stranu Sloboda a Solidarita Jane Bittó Ciganikovej.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Poslankyňa Národnej rady SR Jana Bittó Ciganiková má koronavírus. Informovala o tom na sociálnej sieti Facebook. 

 

"Tak si snáď aspoň konečne pretriedim papiere v skrinkách a dočítam rozčítanú knihu. Len nech sa takto cítim až do konca. Žiadne príznaky, ani len strata chuti. Zatiaľ...," napísala Ciganiková v príspevku. 

 

 

Dodala, že vo väčšom kolektíve, teda v parlamente, bola naposledy vo štvrtok. "Síce s rúškom, ale zrejme nepomohlo," skonštatovala poslankyňa.

 

"Mám malú nálož vírusu, Ct38 zatiaľ. To je asi aj dôvod, prečo je manžel negatívny. Nechal ma v tom samu, tak som ho na chvíľku vysťahovala. Deti budú mať výsledky dnes, preventívne som ich zadebnila v izbe. Ak nastane porucha internetu, určite sa pozabíjajú. Som zvedavá ako budeme fungovať v jednom byte, keď budú aj oni negatívni," vtipne skonštatovala Jana Ciganiková. 

 

Zároveň ľudí vyzvala, aby sa s ňou podelili o svoje skúsenosti s ochorením COVID-19. "Ako to prebiehalo u Vás, ktorí ste to už prekonali? Na ktorý deň prišli príznaky a aké? Tiež ste museli izolovať rodinu?" uzavrela poslankyňa. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies