V Košiciach prebieha najväčší festival priležitostí na Slovensku Profesia days 2023

NETKY.SK • 14 November 2023, 13:43 • 2 min
V Košiciach prebieha najväčší festival priležitostí na Slovensku Profesia days 2023

Už 5. ročník najväčšieho festivalu príležitostí na Slovensku aj tento rok zavítal do Košíc, s novým konceptom, informuje www.profesiadays.sk. Tak ako aj v Bratislave a v Žiline je program Profesia days 2023 postavený na otvorenej komunikácii a interakcii medzi návštevníkmi, zamestnávateľmi a odborníkmi z rôznych sfér.

slovakia

left justify in out

Už 5. ročník najväčšieho festivalu príležitostí na Slovensku aj tento rok zavítal do Košíc, s novým konceptom, informuje www.profesiadays.sk. Tak ako aj v Bratislave a v Žiline je program Profesia days 2023 postavený na otvorenej komunikácii a interakcii medzi návštevníkmi, zamestnávateľmi a odborníkmi z rôznych sfér.

Počas utorka 14. a stredy 15. novembra sa Kulturpark premieňa na "miesto plné inšpirácie, s možnosťou otestovať a rozvíjať zručnosti, či nájsť svoje vysnívané uplatnenie. V aktraktívnom priestore s ľahkou dostupnosťou pešo, mestskou i diaľkovou dopravou, čaká na návštevníkov 70 vystavovateľov, profesijné poradenstvo a nové príležitosti," uvádzajú organizátori.

Kasárne/Kulturpark sú ľahko dostupným miestom, ktoré sa nachádza neďaleko historického centra Košíc, železničnej a autobusovej stanice. Festival pracovných príležitostí Profesia days prebieha v ich centrálnej budove Alfa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: www.profesiadays.sk, Foto: Z festivalu Profesia Days v Bratislave
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies