V Grapplingovej lige opäť dominovali Slováci

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 10:00 • 2 min
V Grapplingovej lige opäť dominovali Slováci

PÁPA - Minulý víkend sa v Maďarskom meste Pápa, uskutočnilo 5.kolo Global Grapplingovej ligy.

slovakia

left justify in out

Je to liga organizovaná už tretí rok, organizuje sa 7 kôl ročne, pričom sa bojovníkom a ich tímom zarátavajú body za víťazstvá. Súťažiť sa môže vo viacerých kategóriách pričom každá ma spoločné boj na zemi(grappling),  gi grappling, no gi grappling, combat grappling, a open kde sa súťaži bez váhovej kategórie. Je to prestížna súťaž ktorej sa zúčastňujú najlepšie kluby Maďarska z organizácií Gracie Barra Hungary a Carlson Gracie Hungary. Zastúpenie majú aj MMA tímy, judisti a aj tradičné ju jutsu. Od minulého roka je registrovaných už aj viacero Slovenských tímov, medzi prvými boli Riberio Jiu Jitsu Slovensko, Bjj Slovakia a MMA klub Gabčíkovo. Poslednej výpravy sa zúčastnilo 11 bojovníkov z BJJ Slovakia a MMA klubu Gabčíkovo. Každý bojoval statočne a chcel čo najlepšie reprezentovať svoj tým.

 

V kategórií Gi grappling( zápasí sa v kimone): 1.miesto Zoltán Mišičák do 95kg, 1.miesto Zoltán Mišičák do 90kg, 2.miesto Zoltán Mišičák 2.miesto do 85kg, 3. miesto Róbert Antony do 85kg, 3. miesto Igor Jursa do 80kg, 2.miesto Michal Šarik do 80kg za BJJ Slovakia. 2. miesto Jozef Nagy do 75kg, 3.miesto Dávid Nagy do 75kg za MMA Gabčíkovo.

 

V kategórií NoGi( zápasí sa bez kimona): 1.miesto Róbert Antony do 85kg,2.miesto Igor Jursa do 80kg, 2.miesto Michal Šarik do 85kg, všetci BJJ Slovakia. Za Gabčíkovo v kategórii No Gi 1.miesto Bence Hegedus do 95kg, 1.miesto Dávid Nagy do 70 kg, 3.miesto  Štefan Nagy do 80kg.

 

V kategórií combat grappling( bojuje sa v 12 uncových rukaviciach, začína sa v stoji, ale po strhnutý súpera na zem sa môže pokračovať v zápasení) 1. miesto Ján Dome do 70kg. 3. miesto Alexander Takács do 85kg, 2.miesto Erik Bartovič do 75kg všetci MMA Gabčíkovo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies