Ukrajinský politik odkopol svoju manželku: Kvôli jej sexi FOTOgrafiám na internete

NETKY.SK • 24 Marec 2015, 13:00 • 2 min
Ukrajinský politik odkopol svoju manželku: Kvôli jej sexi FOTOgrafiám na internete

CHARKOV – Ukrajinský politik doslova odkopol svoju sexi manželku za to, že na sociálnych sieťach zverejňuje fotografie, na ktorých je veľmi sexi a odhalená.

slovakia

left justify in out

 

 

 

Blond sexbomba Alena Polituková (32) sa posťažovala na svojho bývalého Aleksandra Polituka, že ju a jej syna nechal napospas osudu po tom, čo zavrel za sebou dvere a už sa nevrátil.

 

 

 

 

Odvtedy ju len kontaktovali jeho právnici, ktorí jej povedali, že požiadal o rozvod. Kráska prezradila, že jej manžel jej nedal žiadne vysvetlenie.

 

 

 

 

Podľa zdroja blízkemu ich okoliu bol však Aleksander veľmi nešťastný z toho, že Alena dávala na sociálne siete odhalené fotografie. Tie jej síce zabezpečili armádu fanúšikov, avšak ju odcudzili od vlastného muža.

 

 

 

 

Alena žila v Dergačevskom dištrikte na východe Ukrajiny v Charkovskej Oblasti so svojím manželom, ktorý je predsedom miestneho parlamentu a vlastní veľmi úspešnú firmu na výrobu mydla.

 

Aleksander je známy tým, že štedrými finančnými darmi dotuje ukrajinskú armádu a nikdy na verejnosti nehovoril o aktivitách jeho manželky na sociálnych sieťach.

 

img

 

„Práve prežívam veľmi ťažké životné obdobie,“ zverila sa Alena na sociálnych sieťach a dodala: „Som matka. Môj muž a ja máme spolu syna a boli sme svoji 10 rokov. Zrazu odišiel bez vysvetlenia z domu. Nechal mňa a môjho syna bez prostriedkov na obživu.“




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies