AKTUALIZÁCIA: Na Panónskej ulici v Bratislave horelo niekoľko áut

NETKY.SK • 26 Máj 2020, 11:04 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Na Panónskej ulici v Bratislave horelo niekoľko áut

BRATISLAVA – Hasiči pred 6.30 h hasili požiar na Panónskej ulici v Bratislave pred predajňou áut. Požiar si nevyžiadal žiadne zranené osoby. TASR o tom informovala Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

slovakia

left justify in out

Zásah hasičov trval približne hodinu

"Po príchode na miesto začali hasiči s likvidáciou požiaru troch vozidiel, ktoré boli zachvátené plameňom. Vplyvom sálavého tepla došlo k poškodeniu štvrtého automobilu," spresnila Farkasová s tým, že zásah hasičov trval približne hodinu.

 

Škoda sa odhaduje na 200-tisíc eur

Pretože spôsobená škoda sa vyšplhala na 200.000 eur, na miesto podľa Farkasovej vyslali zisťovateľa príčin vzniku požiarov z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu Ministerstva vnútra SR.

 

Video sa objavilo na Instagrame

Na sociálnej sieti instagram sa objavilo video, ako muž v bordovej mikine polial tri automobily horľavinou, ktorú následne zapálil, nastúpil do vozidla modrej farby a odišiel z miesta činu. Všetko sa to udialo počas bieleho dňa.

 

 

Aktualizácia

Pri pátraní po podpalačovi pomáhala aj HAKA. Kriminálnej polícii sa ho podarilo zadržať na moste Lafranconi. Podľa aktuálnych informácií nebolo žiadne z podpálených áut poistené.

 

img

 

Aký mal podpalač motív?

Motív podpalača zatiaľ nie je známy, no podľa neoficiálnych informácií sa podobného skutku už niekoľkokrát v minulosti dopustil. 

 

img

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies