Pripravované nové modely nemeckej a španielskej automobilky pre rok 2019

NETKY.SK • 17 Január 2019, 18:38 • 2 min
Pripravované nové modely nemeckej a španielskej automobilky pre rok 2019

BRATISLAVA – Rok 2019 prinesie so sebou od veľkých automobiliek nové modely na trh. Vybrali sme preto pre Vás tie najzaujímavejšie kúsky Renaultu (Cupra), či od Mercedesu dlho očakávaný model. Na chuť si prídu milovníci rýchlych áut, ale aj takí, ktorí radšej uprednostňujú úžitkové vozy.

slovakia

left justify in out

Asi najbizarnejším kúskom v našom zozname je nový Seat Leon. Bude to už 4. generácia Seatu. Dôležité je ale pripomenúť, že od tohto modelu prichádza automobilka aj s novým názvom Cupra. Medzi najväčšie zmeny bude už na prvý pohľad patriť nezvyčajné riešenie predných reflektorov a základná farba pre tento model, kde predná a zadná vrchná časť pripomínajú niečo medzi kamuflážou a šachovnicovým vzorom. Novinkou má byť hlasový asistent, alebo dokonca technológia, ktorá umožní aktualizovať software na diaľku. Isté je však to, že Španieli sa na novom modeli celkom vyhrali. 

 

img

 

Mercedes nemá problém vyrobiť rýchly voz, ktorý sa dá porovnávať aj s čisto športovými značkami. Nový model Mercedes - Benz CLS Coupe je typická limuzína elegantných tvarov s 3-litrovým motorom a turbodúchadlom pod kapotou. Technológia EQ Boost bude pri šetrení paliva pridávať výkon o hodnote 21 kW a celkový výkon motora bude cez 362 koní. Dokonalé spojenie luxusu a rýchlosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies