Trenčín na dlhšie bez Kessela, operovali mu meniskus

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 13:37 • 2 min
Trenčín na dlhšie bez Kessela, operovali mu meniskus

TRENČÍN - Holandský krídelník Gino van Kessel sa v piatok v Amsterdame podrobil operácii.

slovakia

left justify in out

Trenčín nastúpi v pondelňajšom stretnutí 22. kola futbalovej Corgoň ligy na ihrisku Banskej Bystrice bez Gina van Kessela. Ako informuje oficiálna internetová stránka AS, 21-ročný holandský krídelník bude chýbať mužstvu niekoľko týždňov. Dôvodom je zranenie, ktoré utrpel ešte v prípravnom stretnutí proti Dubnici. V piatok sa napokon podrobil v Amsterdame operácii.

 

"Od posledného prípravného zápasu, ktorý som nedohral, mám problémy s poškodeným meniskom. Magnetické rezonancie ukázali potrebu zákroku. Pracujem s fyzioterapeutom Ajaxu a špecialistom na kolená. V stredu sa vrátim do Trenčína, kde budem pokračovať v rehabilitácii," povedal Van Kessel, ktorý by sa mal liečiť približne päť alebo šesť týždňov. Záver sezóny by však mal stihnúť. "Verím, že to bude skôr a tímu veľmi skoro pomôžem," dodal autor ôsmich tohtosezónnych gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies