Organizátori hudobného festivalu Glastonbury už zverejnili mená headlinerov

NETKY.SK • 15 Marec 2019, 13:18 • 2 min
Organizátori hudobného festivalu Glastonbury už zverejnili mená headlinerov

LONDÝN - Hudobný festival Glastonbury pripravil tohto roku pre divákov nabitý program. O hlavnú show podujatia sa postarajú hudobné skupiny svetového merítka The Killers a The Cure. Organizátori festivalu oznámili túto informáciu počas dnešného dňa pre spravodajskú stanicu BBC.

slovakia

left justify in out

Na festivale sa predstaví vyše 60 interpretov. The Cure si úlohu headlinera vyskúšajú už po štvrtý raz, naposledy sa tak stalo v roku 1995. Pre americkú skupinu The Killers to nebude tiež žiadna novinka postarať sa o hlavné číslo. V roku 2007 už pocítili aké to je. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Well folks, there ya have it. It’s true. Be with us.

Príspevok, ktorý zdieľa The Killers (@thekillers),

 

Medzi ďalšími interpretmi ročníka 2019 sú Stormzy, Janet Jackson, Lauryn Hill, Kylie Minogue, George Ezra, Miley Cyrus, Liam Gallagher, Wu-Tang Clan, Tame Impala, The Chemical Brothers, Hozier, Neneh Cherry a ďalší.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

WALL OF GLASS Glastonbury 2017

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Gallagher (@liamgallagher),

 

Potvrdenou skupinou tohto ročníka bola ešte donedávna aj britská formácia The Prodigy. No po samovražde speváka Keitha Flinta zo začiatku marca musela svoju účasť skupina stiahnuť.

 

https://www.netky.sk/clanok/keith-flint-z-the-prodigy-sa-obesil

 

Festival Glastonbury má bohatú históriu. prvýkrát sa odohral už v roku 1970 a koná sa stále na tom istom mieste, pri obci Pilton v anglickom grófstve Somerset. Tohto roku očakávajú organizátori veľký záujem, pretože z dôvodu regenerácie prírodného povrchu sa vlaňajšie podujatie neuskutočnilo.

 

 

Tí, ktorí nezískajú vstupenky, nemusia zúfať. Stanica BBC bude festival pokrývať v plnom rozsahu prostredníctvom rozhlasu, televízie aj internetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Qué tal? #glastonbury

Príspevok, ktorý zdieľa Expectador (@colectivoexpectador),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies