Deň narcisov sa koná už 27. krát, podporiť ľudí s onkologickým ochorením môžete aj online alebo formou SMS

NETKY.SK • 20 Apríl 2023, 10:50 • 2 min
Deň narcisov sa koná už 27. krát, podporiť ľudí s onkologickým ochorením môžete aj online alebo formou SMS

Každoročne odchádza od lekára až 40 000 Slovákov, ktorým diagnostikujú rakovinu. Liga proti rakovine organizuje zbierku Deň narcisov už po 27. krát.

slovakia

left justify in out

Dôležité je pozerať sa na "život z inej strany", to je heslo aktuálneho ročníka zbierky, ktorú organizuje Liga proti rakovine.

 

Ľudí s onkologickým ochorením môže podporiť každý, a to buď kúpou narcisov priamo u dobrovoľníkov, ktorý sa nachádzajú 20. apríla v uliciach slovenských miest, virtuálne vo vybraných e-shopoch, alebo môžete prispieť ľubovoľnou čiastkou online alebo cez SMS, a to až do piatku 28. apríla. 

 

- SMS na 848 (hodnota SMS je 3 € v sieťach všetkých mobilných operátorov)

- na účet zbierky SK09 0900 0000 0054 5454 5454

 

img

 

Vyzbierané peniaze poputujú na bezplatné projekty, ktoré zabezpečuje Liga proti rakovine pre onkologických pacientov, medzi ne patrí napríklad Onkoporadňa, podporné skupiny pre pacientov, príbuzných a pozostalých či individuálne psychologické poradenstvo. 

 

Finančným príspevkom na Deň narcisov podporujete taktiež ľudí, ktorí sa kvôli zákernej chorobe ocitli v hmotnej núdzi. Súčasťou projektu je aj zabezpečovanie parochní pre pacientky či vzdelávacie aktivity a edukačné kampane o prevencii. 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies