Štefan Harabin sa vyjadril ohľadom Danka či na zadržanie Vaskyho s Daňom

NETKY.SK • 3 Február 2020, 18:35 • 2 min
Štefan Harabin sa vyjadril ohľadom Danka či na zadržanie Vaskyho s Daňom

Necelý mesiac pred voľbami ide už naozaj do tuhého. Volebný líder strany Vlasť sa zúčastnil ďalšej diskusie, tentoraz v PRAVDA TV.

slovakia

left justify in out

Predvolebné prieskumy

Spočiatku sa rozhovor uberal okolo témy predvolebných predbežných preferencií, ktorým Štefan Harabin podľa svojich slov neverí. "Prieskumné agentúry pred parlamentnými voľbami 2016 dávali ĽSNS 2%, a teraz sú v parlamente. Tie preferencie sú, ako sami vidíte klamlivé," vyjadril sa.

 

img

 

Naťahovanie

Podľa Harabina sa na jednej strane prijal Lex Harabin, no ako sa vyjadril, prezidentka SR mu ešte do dnešného dňa nedoručila rozhodnutie o odvolaní z funkcie sudcu. "Súhlas na kandidatúru na stranu Vlasť som dal ešte pred účinnosťou zákona," pokračoval jej volebný líder.

 

img

 

Dankova komunikácia s Alenou Zs. 

Štefan Harabin sa vyjadril, že pokiaľ ide o odhalenie komunikácie medzi predsedom NRSR a Alenou Zs., tak tu nejde o súkromný život Andreja Danka. "Cez túto komunikáciu sa dostal do mobilu pána Kočnera. To znamená, že predseda NRSR a SNS je vydierateľný tretími stranami." Následne sa tu bývalý sudca Najvyššieho súdu zamýšľa nad tým, či Danko nepodpísal zmluvu s USA o kúpe F-16 preto, lebo bol vydieraný.

 

img

 

Daňo a Vasky vo väzbe

Ďalšou kauzou počas diskusie bolo vzatie do väzby Vaského a Daňa. Podľa lídra strany Vlasť sa títo páni len snažili robiť svoju prácu, aj keď neštandardným spôsobom. "Trestnému právu sa trochu rozumiem, robil som ho 40 rokov. Výtržníctvo sa nikdy nestíha väzobným spôsobom." Podľa Harabina má Daňo právo na názor, aj keď to robí trochu inak. "Toto už robil 5 rokov a nikto nemal strach, nikoho tým neohrozoval. Ľudia, ktorí poukazujú na zlodejiny v tejto volebnej kampani sú vo väzbe," apeloval Štefan Harabin na situáciu okolo zadržania novinára.

 

img

 

Vyjadrenie k popisu videa

V záverečnej časti diskusie sa vzťahuje aj popis pod samotným videom na Youtube. Jednalo sa o údajné nevyplatenie miezd zamestnancov PPS Detva Holding a.s. z roku 2002. Štefan Harabin okrem iného vo videu všetko vysvetľuje.

 

 

Ďalšie informácie

Do pozornosti dávame aj Dezinformácie, ktoré šíria médiá o Štefanovi Harabinovi, kde volebný líder Vlasti vyvracia nepravdy, ktoré boli na jeho osobu vyslovené, navyše všetky na základe platného práva. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies