Tenistka Muguruzová ukončila spoluprácu s Martinezovou

NETKY.SK • 13 Apríl 2023, 10:45 • 2 min
Tenistka Muguruzová ukončila spoluprácu s Martinezovou

ŽENEVA - Garbine Muguruzová ukončila spoluprácu s trénerkou Conchitou Martinezovou. Pod jej vedením postúpila v roku 2020 do finále Australian Open.

slovakia

left justify in out

Španielska tenistka Garbine Muguruzová ukončila spoluprácu s trénerkou Conchitou Martinezovou. Pod jej vedením postúpila v roku 2020 do finále Australian Open. V tejto sezóne však bývalá svetová jednotka ešte nevyhrala ani jediný zápas na okruhu WTA a v rebríčku figuruje až na 131. mieste.

 

"Dohodli sme sa s Garbine na ukončení vzájomnej spolupráce. Boli to fantastické roky plné emócií a zážitkov na kurte, i mimo dvorcov. Trénovať Garbine bola pre mňa radosť, v ďalšej kariére jej želám iba to najlepšie," citovala slová Martinezovej agentúra DPA. Muguruzová, ktorá v roku 2016 vyhrala Roland Garros a v júli 2017 triumfovala vo Wimbledone, sa rozhodla vynechať celú antukovú i trávnatú časť sezóny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies