Streamovacia služba HBO Max oficiálne končí

NETKY.SK • 13 Apríl 2023, 16:10 • 2 min
Streamovacia služba HBO Max oficiálne končí

Streamovacia platforma HBO Max skončí, a nahradí ju Max. Warner Bros. sľubuje viac obsahu za nezmenenú cenu.

slovakia

left justify in out

Americké filmové štúdio Warner Bros. sa chce pozmeniť portfólio svojich streamingových služieb. Platforma HBO Max, na ktorej sme mohli pozerať seriálové trháky ako Eufória či Last Of Us končí. Nebude to však tak celkom koniec, pretože ho nahradí novou platforma, ktorá vraj ponúkne ešte bohatší obsah.

 

Podľa oficiálneho príspevku na Warner Bros. stránke na Twitteri sa táto nová platforma bude volať jednoducho Max. Takisto ako terajší HBO Max bude mať v ponuke ako filmy, tak aj seriály, relácie a dokumenty. Pripojí sa k nim ešte aj obsah z platformy Discovery+. Warner Bros. už teraz sľubuje, že všetky veľké tituly, ako napr. Hra o trónyHarry Potter či Batman, budú dostupné aj naďalej.

 

img

Eufória - tínedžerský seriál, ktorý sa dočkal veľkého úspechu

 

Nová platforma Max je de facto výsledkom zlúčenia skupín WarnerMedia Discovery, ktoré sa uskutočnilo ešte minulý rok. Takto  vznikla nová firma s názvom Warner Bros. Discovery, a tá sa takmer okamžite pustila do dôkladnej prerábky, pričom tento proces zahŕňa aj vývoj novej streamingovej služby, ktorá spojí, ako sa hovorí, to najlepšie z oboch svetov. Platforma Max však údajne nebude obsahovať všetok obsah zo súčasného HBO Max. Totižto šéf novo vzniknutej spoločnosti David Zaslav sa údajne rozhodol časť z neho zmazať či predať inam a nahradiť ho obsahom pre nenáročné publikum. Úspešné tituly ako Westworld, Beforeigners a niekoľko ďalších má spoločnosť aj naďalej v úmysle predávať inam a na novej platforme ich teda už nenájdeme. Možno však aj naďalej rátať s PriateľmiTeóriou veľkého treskuHrami o tróny i so spomínanou Eufóriou. Dokopy by mala mať televízna divízia Warner Bros. v produkcii viac ako 110 titulov.

 

img

logo novej platformy Max, ktoré sa nie príliš veľmi líši od súčasného loga HBO Max

 

Podľa Warner Bros. by sme mali po novom dostať viac obsahu za nezmenenú cenu. Obsah síce, ako už bolo spomenuté, nebude zahŕňať úplne všetky filmy a seriály z HBO Max, no celkovo by mal byť oveľa bohatší. V rámci noviniek možeme rátať napríklad s reštartovaným univerzom DC (t.j. najväčší konkurent Marvelu), ktoré má pozostávať z filmov Superman: Legacy, The Authority, ako aj piatich seriálov, ktorými budú Creature Commandos, Waller, Booster Gold, Lanterns a Paradise Lost. Nemalou čerešničkou na torte je plán Warner Bros. Discovery natočiť novú adaptáciu kníh Harry Potter. Nepôjde však o filmy, ale o seriál, v ktorom každá kniha má vydať na jednu sériu.

 

img

superhrdinovský svet DC Comics, z ktorého námety budeme môcť vidieť v piatich nových seriáloch



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies