Taylor Kitsch nakrúti triler Pieces

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 13:24 • 2 min
Taylor Kitsch nakrúti triler Pieces

OTTAWA - Kanadský herec a model Taylor Kitsch nakrúti triler Pieces. V pripravovanej snímke, ktorá bude jeho režisérskym debutom, sa zároveň predstaví v hlavnej úlohe.

slovakia

left justify in out

Rodák z mesta Kelowna v Britskej Kolumbii je tiež autorom scenára, pričom na filme sa bude podieľať aj producentsky. Spolupracovať bude s producentmi zo spoločností EFO Films a Film44 stojacimi za vojnovou drámou Na život a na smrť, v ktorej sa predstavil v roku 2013.


Akčná dráma Pieces zobrazí príbeh troch najlepších priateľov, ktorí sa rozhodnú zmeniť svoje životy tým, že prestanú obchodovať s drogami. Ďalších členov hereckého obsadenia tvorcovia zatiaľ neoznámili. Projekt by však mali začať nakrúcať už toto leto v Texase.


Taylor Kitsch je známy najmä ako Gambit z komiksovky X-Men Origins: Wolverine (2009), John Carter z dobrodružného fantasy John Carter: Medzi dvoma svetmi (2012) či Alex Hopper z akčného sci-fi Bojová loď (2012). Zahral si tiež v športovom seriáli Friday Night Lights (2006 - 2011) a filmoch Divosi (2012), spomínanom Na život a na smrť (2013) či televíznom filme Rovnaké srdcia (2014). Diváci a diváčky ho môžu poznať aj z druhej sezóny seriálu Temný prípad (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies