Taxikár pod vplyvom alkoholu jazdil v Prešove po strede cesty

NETKY.SK • 6 Marec 2024, 10:41 • 2 min
Taxikár pod vplyvom alkoholu jazdil v Prešove po strede cesty

PREŠOV - V utorok 5. marca v Prešove bol 46-ročný vodič taxíka zastavený políciou, keď jazdil po Mukačevskej ulici v strede vozovky. Po podrobení dychovej skúške, ktorá odhalila viac ako 2 promile alkoholu v krvi, bol muž umiestnený do cely policajného zaistenia.

slovakia

left justify in out

V utorok 5. marca po polnoci, 46 ročný taxikár viedol vozidlo po Ul. Mukačevskej, v Prešove, jazdil ale v strede vozovky. Policajná hliadka dala pokyn na zastavenie vozidla, na čo vodič sprvu reagoval. Neskôr bol na Ul. Bezručovej políciou zastavený a podrobený kontrole. Vodič bol ochotný podrobiť sa dychovej skúške, výsledok presiahol 2 promile. Taxikár bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove 46 ročnému mužovi vzniesol obvinenie z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Prítomnosť alkoholu u vodiča taxikára je veľmi nezodpovedné, po celú dobu výkonu svojej práce ohrozuje život a zdravie aj ostatných účastníkov na cestách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: Pixabay (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies