VIDEO: Hamšíka na letisku v Šanghaji čakali novinári aj fanúšikovia, v Neapole mu pripravili emotívne video

NETKY.SK • 18 Február 2019, 12:30 • 2 min
VIDEO: Hamšíka na letisku v Šanghaji čakali novinári aj fanúšikovia, v Neapole mu pripravili emotívne video

Šanghaj - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík dorazil po desiatich hodinách letu z Viedne do Pekingu, následne sa presunul do Šanghaja. Novú posilu klubu Ta-lien I-fang čakali na letisku novinári, ale i fanúšikovia.

slovakia

left justify in out

"Marek počas víkendu oddychoval, stretol sa s generálnym manažérom a hlavným trénerom. Zástupcovia čínskeho klubu nás zobrali na obed na 85. poschodie hotela. Mali sme krásny výhľad na mesto. Absolvovali sme aj krátku exkurziu po Šanghaji. Marek pôjde v pondelok na zdravotnú prehliadku a pripojí sa k mužstvu," povedal riaditeľ a manažér CSM-Agency Juraj Vengloš pre oficiálnu webovú stránku agentúry.

 

Okolo prestupu bývalého kapitána SSC Neapol bolo v uplynulých týždňoch rušno. Účastník Serie A dokonca na chvíľu prestup pozastavil pre rozdielne predstavy o platbách za 111-násobného reprezentanta SR. Napokon všetko skončilo úspešne a prestupová suma 20 miliónov eur sa vyplatí v dvoch splátkach - päť miliónov hneď a ďalších 15 miliónov do roka.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona