Táňa Pauhofová zažiari v novom seriáli Markízy. Spoznajte Výnimočnú Nikol

NETKY.SK • 7 August 2022, 16:21 • 2 min
Táňa Pauhofová zažiari v novom seriáli Markízy. Spoznajte Výnimočnú Nikol

Televízia Markíza na jeseň 2022 zaradí do vysielania aj seriálovú novinku s názvom Výnimočná Nikol, ktorá predstaví problematiku vyšetrovania v úplne novej a nevšednej podobe.

slovakia

left justify in out

Seriál v sebe originálnym spôsobom spája kriminálny a komediálny žáner. V hlavnej úlohe nového 8-dielneho seriálu sa divákom predstaví Táňa Pauhofová, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie a najobsadzovanejšie slovenské filmové a divadelné herečky. Diváci TV Markíza si jej herecké umenie mohli vychutnávať napríklad aj v úspešnom seriáli Milenky.

 

„Dostala som možnosť obrovskej hereckej výzvy, zároveň ma lákal formát – osem častí, poctivé remeslo na všetkých frontoch a u nás nie opozeraný žáner. A čerešničkou na torte bolo angažovanie režisérky Marty Ferencovej, ktorá má moju plnú dôveru,“ hovorí Táňa Pauhofová.

 

img

 

V seriáli HIP stvárňuje Nikol Tichú, slobodnú matku troch detí, ktorá sa riadi heslom „čo na srdci, to na jazyku," čo ju zaťahuje do veľkého množstva konfliktných, ale aj komických situácií. Ako sa z obyčajnej upratovačky stane netradičnou posilou slovenskej polície?

 

„Dúfam, že si diváci Nikol zamilujú rovnako ako ja. Aj keď je divá, niekedy až neznesiteľná, drzá, tvrdá, svojská, absolútne vybočujúca z priemeru a normálu, každému lezie na nervy. Život ju oplieskal, obdaril brutálnym IQ a sama to má so sebou pomerne ťažké. Ale zariadila sa, bojuje, je odvážna, vnútri citlivá a empatická, vyzerá ako kolotočiar – ale je vlastne úplne perfektná,“ zhodnotila predstaviteľka Nikol.

 

img

 

Výnimočná Nikol je slovenskou adaptáciou mimoriadne úspešného francúzskeho seriálu HPI – Haut Potentiel Intellectuel. Pod palcom ju má skúsený tím produkčnej spoločnosti NUNEZ NFE, ktorý má na konte filmové hity Všetko alebo nič, Príliš osobná známosť či V lete ti poviem, ako sa mám. Kreatívnou producentkou a scenáristkou je aj v tomto prípade známa autorka knižných bestsellerov Evita Twardzik.

 

img

 

Pauhofovej hereckým partnerom bude Kamil Mikulčík, predstaviteľ vyšetrovateľa Adama Kadleca. Diváci sa však môžu tešiť aj na Michaelu Majerníkovú, Pavla Šimuna či Dominiku Morávkovú. Zvučné herecké mená sa objavia aj vo vedľajších úlohách. 

 

„Som rada, že vďaka tejto seriálovej novinke Markíza rozširuje svoju žánrovú ponuku o komediálny kriminálny seriál, ktorý v domovskom Francúzsku zožal obrovský úspech," uviedla Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a dodala. 

 

„Verím, že vďaka bravúrne zvládnutej adaptácii a vysokej produkčnej kvalite sa divákom jeho slovenská verzia bude páčiť. Markíza tak opäť potvrdzuje, že ako televízny líder určuje trendy a prináša špičkové prémiové seriály, ktoré sú najsledovanejšie na trhu práve vďaka silným príbehom a kvalitnému prevedeniu. Výnimočná Nikol sa zaraďuje presne medzi takéto projekty."

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona