Na Floride zastrelili reportéra a deväťročné dievča

NETKY.SK • 23 Február 2023, 08:44 • 2 min
Na Floride zastrelili reportéra a deväťročné dievča

ORLANDO - Muž podozrivý zo zabitia ženy v americkom štáte Florida sa v stredu popoludní miestneho času vrátil na miesto činu a postrelil ďalších štyroch ľudí vrátane televízneho reportéra a deväťročného dievčaťa. Obaja na mieste zomreli, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Šerif okresu Orange County John Mina na tlačovej konferencii uviedol, že krátko po druhom útoku zadržali 19-ročného Keitha Melvina Mosesa, ktorý je podľa nich zodpovedný za obe streľby v meste Orlando. Okrem novinára televízneho kanála Spectrum News 13 a deväťročného dievčaťa boli pri druhej streľbe zranení aj ďalší člen televízneho štábu a matka dievčaťa. Obaja sú v kritickom stave. Motív ani jednej streľby nebol bezprostredne známy. Policajti boli pôvodne v stredu ráno privolaní do oblasti Pine Hills po tom, ako dostali správu o zastrelení ženy - dvadsiatničky. Podľa svedkov sa k vozidlu televízneho štábu neskôr priblížil muž a spustil na novinárov paľbu. Potom odišiel do neďalekého domu, kde vystrelil na matku a dcéru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies