Hnutie Sme rodina predstavilo svoju kandidátku do nadchádzajúcich parlamentných volieb

NETKY.SK • 3 Júl 2023, 14:30 • 2 min
Hnutie Sme rodina predstavilo svoju kandidátku do nadchádzajúcich parlamentných volieb

Hnutie Sme rodina predstavilo svoju kandidátku, povedie ju predseda hnutia Boris Kollár. ,,Áno, na kandidátke hnutia Sme rodina budem opäť číslo jeden, nevidím dôvod, aby som nebol. Som predseda a zároveň zakladateľ strany, tak je to pochopiteľné,“ informoval predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár.

slovakia

left justify in out

Na kandidátke sa objavia mená, ktoré sú už verejnosti dobre známe, pretože sú to aktuálni poslanci NR SR, hnutie však dalo šancu aj platforme primátorov a starostov. Okrem nich však podstatnú časť kandidátky tvoria ľudia verní hnutiu od jeho vzniku, čiže krajskí, okresní predsedovia a ostatní členovia a sympatizanti.

 

"Sme lojálni k vlastným ľuďom, takže keď bol niekto súčasťou nášho hnutia Sme rodina 8 rokov, odkedy vzniklo, tak nenahradím ho niekým, koho stretnem niekde na chodníku. Prioritou sú samozrejme moji aktuálni poslanci, potom krajskí a okresní predsedovia hnutia, členovia, sympatizanti a rozhodli sme sa dať šancu aj platforme primátorov a starostov, aby zastupovali ,,hlas ľudu“. To sme pochopili počas fungovania v parlamente, že je dôležité, aby sa regióny spolupodieľali na tvorbe zákonov, ktoré ich ovplyvnia. A kto by bol lepšou spojkou s nimi ako tí, ktorým už svoju dôveru raz odovzdali,“ dodal predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
SME RODINA, Foto: TASR
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies