Tampa Bay s Černákom prehrala s Chicagom 3:5, Bedard so štyrmi bodmi

NETKY.SK • 10 November 2023, 09:40 • 2 min
Tampa Bay s Černákom prehrala s Chicagom 3:5, Bedard so štyrmi bodmi

NEW YORK - Hokejisti Montrealu v zostave s Jurajom Slafkovským zvíťazili v noci na piatok v zámorskej NHL na ľade Detroitu 3:2 po predĺžení. Bodovo naprázdno vyšiel aj obranca Erik Černák, ktorého Tampa Bay prehrala s Chicagom 3:5. Connor Bedard prispel k triumfu Blackhawks štyrmi bodmi. Colorado s Tomášom Tatarom nestačilo na Seattle 3:4. V 11 dueloch sa zrodili dva hetriky - trojgólové zápasy zaznamenali Charlie Coyle z Bostonu a Kyle Connor z Winnipegu.

slovakia

left justify in out

Slafkovský odohral za Canadiens 13:17 minúty a pripísal si jednu strelu a hit. Víťazstvo Montrealu zariadil v 63. minúte Cole Caufield. Obranca hostí Mike Matheson zaznamenal v stretnutí gól a dve asistencie.

 

Bedard bol hrdinom Chicaga na ľade Lightning, keď sa blysol 4 bodmi (2+2). Prvý muž draftu 2023 dosiahol prvý viacbodový zápas v profilige. V 12 stretnutiach strelil sedem gólov a pridal štyri asistencie.

 

Černák nastúpil v prvej obrannej dvojici "bleskov". Odohral 17:22 minúty, pripísal si dve strely, tri hity a mínusový bod

Avalanche neuspeli proti Seattlu, keď o víťazstve hostí rozhodol 32 sekúnd pred koncom tretej časti Oliver Bjorkstrand. Tatar nastúpil na krídle štvrtého útoku a strávil na ľade 10:59 minúty. Slovenský útočník nebodoval v piatom zápase za sebou. Colorado prehralo štvrtý z uplynulých šiestich duelov.


Coyle strelil svoj prvý hetrik v kariére a pomohol Bostonu k víťazstvu nad New Yorkom Islanders 5:2. Tridsaťjedenročný útočník pridal okrem hetriku aj asistenciu. Bruins sa v úvode sezóny darí, keď uspeli v jedenástom z trinástoch zápasov a sú na čele Východnej konferencii.


Jets zdolali Nashville Predators 6:3 a dosiahli tretie víťazstvo v rade. V drese domácich sa 4 bodmi (3+1) blysol Connor. Mark Scheifele zaznamenal štyri asistencie. Nedarí sa Edmontonu, ktorý prehral na ľade San Jose 2:3. Oilers neuspeli v štvrtom stretnutí za sebou.

 

NHL - výsledky:


Boston - New York Islanders 5:2, Detroit - Montreal 2:3 pp, New York Rangers - Minnesota 4:1, Ottawa - Vancouver 2:5, Tampa Bay - Chicago 3:5, Columbus - Dallas 2:5, St. Louis - Arizona 2:1, Winnipeg - Nashville 6:3, Colorado - Seattle 3:4, Los Angeles - Pittsburgh 3:4 pp, San Jose - Edmonton 3:2



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR, Foto: Sportsnet
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies