Štvrtý Fight Night Challenge sa uskutoční 13. mája v Trnave. Ukážu sa v ňom Rytmus proti Monsterovi, Attila Végh ale aj exfarmárka Monika Haklová

NETKY.SK • 13 Apríl 2023, 15:45 • 2 min
Štvrtý Fight Night Challenge sa uskutoční 13. mája v Trnave. Ukážu sa v ňom Rytmus proti Monsterovi, Attila Végh ale aj exfarmárka Monika Haklová

Presne o mesiac sa uskutoční v Trnave Fight Night Challenge 4. V rámci Media day sme vyspovedali najväčšie hviezdy tohto večera.

slovakia

left justify in out

 

13. mája sa v Mestskej športovej hale v Trnave uskutoční Fight Night Challenge 4. V sérii rozhovorov v rámci Media day naši redaktori vyspovedali hlavných aktérov tohoto nadchádzajúceho eventu.

 

Jeden z najznámejších slovenských reperov Rytmus sa postaví proti legendárnemu MMA zápasníkovi Petrovi „Monsterovi“ Knížemu. Rytmus, ktorý sa podľa svojich slov tvrdo pripravuje na tento zápas, trénuje s nekompromisným petržalským trénerom Jozefom Murínom. Vníma to ako veľkú výzvu, pretože pôjde do súboja s veľkým športovcom, voči ktorému má rešpekt.

 

img

 

Ďalším veľkým lákadlom tohoto eventu bude Attila Végh, ktorý sa postaví proti Američanovi Ericovi Spicelymu. Tentokrát teda nebude už v úlohe spoluorganizátora, ale iba ako fighter. ,,Dostávam sa do nejakej formy, hlavne v prvom rade bolo to, že aby som schudol nejaké kilá, lebo som bol dosť pribratý. Ale schudol som už 10 kíl a ešte ma čaká nejakých 7 alebo 6 kíl," hovorí Attila Végh. Svojho súpera berie ako sebe rovného zápasníka, keďže je MMA zápasník, no jeho silná stránka je zem a tým, že dlho žil v Thajsku, takže je: ,,veľmi šikovný stand up zápasník a UFC veterán," dodáva Végh.

 

img

 

Výzvu do Fight Night Challenge prijala aj Monika Haklová, ktorú sme si mohli všimnúť v šou Farma. Tá napriek tomu, že bola v podstate ,,hodená do vody" postupuje rýchlo a je veľmi spokojná so svojim doterajším progresom. Na začiatku bola skeptická a myslela si, že ju súperka zabije, ale keďže je veľká športovkyňa a bojovníčka, tak sa rozhodla, že pôjde do toho. 

 

 

img

 

Proti svojmu dobrému kamarátovi sa postaví Viliam Tankó, ktorý to však vníma profesionálne a bude ho brať ako normálneho súpera. Vôbec teda Michala Takácsa nepodceňuje a hovorí o ňom ako o: ,,Veľmi kvalitnom a veľmi nepríjemnom súperovi." Popri príprave na tento súboj sa venuje aj trénovaniu Johnyho Murcina, ktorý boxuje prvýkrát v živote a podľa Tankóa postupuje veľmi dobre.

 

img

 

Známou tvárou nielen z televízie, ale aj zo zápasníckych ringov, ktorá sa taktiež objaví vo Fight Night Challenge 4, je Nathan Dzaba. Ten zobral na tlačovú konferenciu Media day aj svojho ,,terapeutického psa," ktorý mu pomáha prežiť v akomkoľvek rozpoložení. Svojho súpera Šimona Koleňa sledoval a študoval, a želá mu: ,,Nech je v čo najlepšej forme."

 

img

 

Posledným vyspovedaným bol boxer Adam Berger. Berger sa veľmi teší na zápas a ako sám hovorí: ,,Posekáme sa a bude to proste niečo, čo budú chcieť vidieť ľudia." Od začiatku má svoju taktiku a súpera, ktorý o ňom vraj nevie v podstate nič, má napozeraného. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies