Barcelona si rozdelila body so Sevillou, Real Madrid zdolal Levante

NETKY.SK • 5 Október 2020, 09:26 • 2 min
Barcelona si rozdelila body so Sevillou, Real Madrid zdolal Levante

BARCELONA- V nedeľňajších zápasoch 4.kola Španielskej ligy sa Barcelona stretla s víťazom EL Sevillou, Real Madrid zdolal Levante.

slovakia

left justify in out

Góly padli na začiatku zápasu

Zápas sa začal vo výbornom tempe, už v ôsmej minúte sa po centri Susa, dostal k odrazenej lopte Luke De Jong a poslal Sevillu do vedenia. Vedenie Seville nevydržalo dlho, o dve minúty neskôr dokázala Barcelona vyrovnať skóre. Lionel Messi hľadal svojou prihrávkou Jordiho Albu ale obránca Seville zachytil loptu, ktorá sa napokon dostala k Philippemu Coutinhovi a ten pohotovou strelou vyrovnal skóre. Zápas sa teda rozhodol v prvých desiatich minútách a tímy sa rozdelili po jednom bode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FC Barcelona (@fcbarcelona),

 

Real Madrid si poradil s Levante

"Biely Balet" si dokázali poradiť so španielskym Levante, zverenci Zinedina Zidana si pripísali cenné 3 body a figurujú na čele tabulky. 

Prvý gól prišiel v 16.minúte, po rohovom kope preletela lopta až k Viniciusovi Juniorovi, ktorý krásnou strelou prekonal brankára Levante. V nadstavenom čase spečatila zápas ikona Realu Madrid Karim Benzema.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies