Sting zrušil svoje európske koncerty, je za tým záhadná choroba

NETKY.SK • 12 Júl 2019, 12:12 • 2 min
Sting zrušil svoje európske koncerty, je za tým záhadná choroba

Na Stingove európske turné sa tešili davy fanúšikov, no momentálne budú veľmi sklamaní. Spevák totiž pre zdravotné problémy musel niekoľko svojich európskych vystúpení zrušiť.

slovakia

left justify in out

67-ročný Sting momentálne absolvuje turné s názvom My Songs, ktoré je prierezom celej jeho kariéry a najväčších hitov. Nečakane sa však u neho prejavili zdravotné problémy, ktoré mu znemožnili pokračovať vo vystupovaní. Musel preto zrušiť dnešný koncert v Slavkove u Brna, ale aj tie v belgickom Gente, Mníchove a Stuttgarte.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ticket refund information can be found at Sting.com.

Príspevok, ktorý zdieľa Sting (@theofficialsting),

Čo presne sa so Stingom deje a aké zdravotné problémy konkrétne má, kompetentní odmietli špecifikovať. Známe je len to, že jeho zdravotný stav je momentálne nezlučiteľný s vystupovaním a že sa nachádza pod dohľadom lekárov. Situáciu potvrdil už aj samotný spevák. Ako sa vyjadril, úprimne ľutuje, že svojich fanúšikov sklamal, ospravedlňuje sa a ďakuje za pochopenie jeho situácie.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you #Lingen #Germany. Amazing night at @emslandopenair See you at the @montreuxjazzfestival on Friday! #MySongsTour

Príspevok, ktorý zdieľa Sting (@theofficialsting),

Stingovi obdivovatelia sú síce nesmierne sklamaní, no nemusia sa obávať, že by prišli o svoje peniaze, tie im usporiadatelia koncertov začnú postupne vracať.

 

Zatiaľ nie je známe, kedy a či bude turné My Songs pokračovať, organizátori verejnosť  upovedomia, akonáhle to bude možné.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 across ... On the way to #Montreaux today @montreuxjazzfestival

Príspevok, ktorý zdieľa Sting (@theofficialsting),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona