Stará tržnica plná dobrého vína a dobrej hudby

NETKY.SK • 24 November 2023, 14:30 • 2 min
Stará tržnica plná dobrého vína a dobrej hudby

Už tento piatok sa Stará tržnica v centre Bratislavy premení na raj všetkých milovníkov vína a originálneho umeia. Zimná edícia podujatí na pokračovanie pod názvom „Víno pod hviezdami“ sa začne na Námestí SNP o 17.00.

slovakia

left justify in out

Ďalší z vinársko-hudobných večerov ponúkne degustáciu viacerých zaujímavých mladých vín z Malokarpatského regiónu, no ochutnávať sa budú, samozrejme, aj staršie vínka dokopy z dvadsiatich vinárstiev tejto vychýrenej vínnej oblasti Západného Slovenska.

Hostia budú môcť popri degustovaní ochutnať aj rôzne kulinárske dobroty a špeciality. Zakúpiť si budete môcť vzorky vína od vybraných vinárov.

Počas zaujímavého kultúrno-gastronomického večera vystúpia Orchester Jeana Valjeana, Zea, Peter Juhás, The Curly Simon, La Jana and Her Cats. Predpokladá sa, že akcia v Starej tržnici bude trvať až do polnoci.

Lístky na už druhý ročník originálneho podujatia si môžete zakúpiť priamo na mieste.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies