Chlapček sa dostal na mamin účet a tajne nakúpil 918 Spongebob nanukov

NETKY.SK • 10 Máj 2021, 09:41 • 2 min
Chlapček sa dostal na mamin účet a tajne nakúpil 918 Spongebob nanukov

Online nakupovanie nie je na prvý pohľad síce nič náročné, ale občas môže byť veľmi prekvapujúce. V prípade, ak nakupuje dieťa, môže ísť o síce roztomilý, ale drahý problém.

slovakia

left justify in out

Portál People  upozornil na príbeh štvorročného Noaha, ktorý svoju mamu prekvapil zvláštnou objednávkou. 

 

 

img

 

Človeka naozaj zaskočí, ak mu pred dom doručia niekoľko obrovských krabíc, v ktorých sa nachádza 918 Spongebob nanukov. Bohužiaľ, nešlo o žiaden omyl, ale o prácu malého Noaha, ktorý nanuky objednal na Amazone, a následne zaplatil 2618,85 dolárov, čo je v prepočte 2 153 eur, z maminho účtu. Ako adresu doručenia uviedol dom svojej tety. 

 

 

 

 

Ani mama a ani teta nepovažovali tento nákup za taký výhodný ako Noah. Mama Jennifer študuje sociálnu prácu, nemá peniaze na rozhadzovanie, a tiež nemá ani priestor pre všetky tie nanuky. Našťastie je tu internet a široká verejnosť, ktorá neváhala, a podala všetky pomocné ruky. 

 

img

 

Rodinný priateľ využil crowfundingový portál Gofunme na to, aby pomohol rodine vyzbierať peniaze, ktoré by Jennifer pokryli stratu. Ľudia preukázali obrovskú štedrosť a peniazmi nešetrili. Približne za štyri dni sa vyzbieralo viac ako 10-tisíc dolárov, čo je naozaj pekná suma, a hlavne niekoľkonásobne presahujúca cieľ. Jennifer zostala totálne ohromená a všetkym ľuďom srdečne ďakuje. Peniaze určite nájdu správne využitie, pretože Noah má poruchu autistického spektra, a s najväčšou pravdepodobnosťou bude vyžadovať špeciálne vzdelávanie. A niečo s určitosťou pôjde na kúpu väčšej mrazničky, aby mal Noah kde skladovať všetky nanuky. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies