Speváčka Frederika spája vo svojej novinke "Voices in my head" hudbu s módou!

NETKY.SK • 20 November 2023, 09:30 • 2 min
Speváčka Frederika spája vo svojej novinke "Voices in my head" hudbu s módou!

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Frederika Jobková predstavuje svoju hudobnú novinku “Voices in my head”. Speváčka sa počas svojej tvorby na pripravovanom albume rozhodla kreatívne prepojiť dva svoje koníčky - hudbu a módu do jedného celku a výsledkom sú skladby, ktoré majú svoj na mieru šitý outfit.

slovakia

left justify in out

S týmto zaujímavým prepojením začala Frederika už v predchádzajúcich skladbách, v skladbe “Petrus”, ktorá vyšla v spolupráci s Majkom Spiritom alebo “Anjel”, ktorá vyšla minulý rok v decembri, pričom v oboch skladbách použila vo videoklipoch outfity od našej módnej dizajnérky Ivany Zuskárovej.

 

V tejto spolupráci pokračuje Frederika aj naďalej v novej skladbe “Voices in my head”. “Tento song je písaný v anglickom jazyku a to aj z toho dôvodu, že moje vízie sú posúvať svoju tvorbu aj do zahraničia. V celej skladbe spievam o hlasoch v mojej hlave a tvári ľudí. Prioritne z toho dôvodu, že dnešný svet dokáže mať veľa verzií tvárí a pohľadov, občas nie úprimných ľudí. Nezameriavam sa na nič konkrétne, skôr na to, že aj keď nie vždy je všetko ružové, nemusí to hneď znamenať koniec. A práve to som sa snažila vyjadriť v klipe tejto skladby,” dodáva Frederika.

 

V skladbe aj vo videoklipe rezonujú zvučné mená profesionálov. O hudobnú produkciu sa postaral známy slovenský hudobník a producent Eugen Botoš a videoklip mal v rukách režisér Michal Nemtuda, s ktorým speváčka pravidelne spolupracuje, a s ktorým sa tentokrát rozhodli nakrútiť videoklip vo Viedni.

“So šikovným tímom, na čele s Miškom Nemtudom, sme z môjho pohľadu vytvorili pekný príbeh. Nezameriavali sme sa úplne na scenár, skôr sme náš dôraz kládli na pocity. Spolu s Teréziou - mojou kamarátkou, sme v klipe prejavili silné kamarátske puto a spoločne si užívali každý moment. Hlavným odkazom a myšlienkou tejto skladby je teda to, že aj napriek nepriaznivým situáciám a nie vždy dokonalým vzťahom sa vždy nájde dôvod na lásku a smiech. A môže to byť s kýmkoľvek,” hovorí speváčka.

Frederika sa okrem spevu a hudobnej tvorby venuje aj spomínanej móde, pracuje ako módna poradkyňa a modelka a práve to ju viedlo k prepojeniu hudby s módou. “Nakoľko je mojou neoddeliteľnou súčasťou módny svet, spoločne s dizajnérkou Ivanou Zuskárovou sme spojili umelecké sily a začali spolupracovať. Okrem toho, že na čele práve tejto slečny tvoríme dámsku módu, sme prišli s myšlienkou podeliť sa o to, čo nás najviac spája, a to dať možnosť našim klientom a fanúšikom zakúpiť si outfit práve z tvorby do klipov.”


Doposiaľ v každom videoklipe použila speváčka outfity obľúbenej značky z ich dlhodobej spolupráce a nielen to, fanúšikovia si ich budú môcť zakúpiť ako jedinečný merch. Práve o outfit resp. kabát k skladbe Voices in my head je už teraz veľký záujem a dobre sa predáva.


“Kabát, ktorý sa v klipe zobrazuje je vyrobený z kože vo fialovej farbe, a aby sme zvýraznili jeho dominantný strih a dodali mu šmrnc, rozhodli sme sa dať na ňho grafický nástrek s názvom skladby, o ktorý sa postaral šikovný Juraj Vice z Košíc.  V klipe sa tiež zobrazuje outfit v čiernej farbe, kde sme opäť kvôli jedoduchosti a zároveň ležernosti volili kožené bedrové nohavice ktoré sú dnes veľmi IN a k tomu sme zladili kožený crop top. Aby sme tento look obohatili, pridali sme čierne kožené rukavice,” spomína Frederika.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: ALL ABOUT MUSIC / Andrea Turčina, Foto: Frederika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies