Champ Camp IV v plnom prúde! Ako vyzerá ráno na cvičisku Attilu Végha ? Netky sú pritom!

NETKY.SK • 11 Apríl 2024, 15:00 • 2 min
Champ Camp IV v plnom prúde! Ako vyzerá ráno na cvičisku Attilu Végha ? Netky sú pritom!

Champ Camp otvoril 7. Apríla už po štvrtý krát svoje brány, a tak mali fanúšikovia aj laická verejnosť unikátnu možnosť zúčastniť sa na príprave hviezdneho športovca. Ten sa pripravuje na odvetu storočia ktorá sa uskutočni už 8.6. na pražskom štadióne Eden, proti Karlosovi,,Terminátorovi,, Vémolovi. Niet pochýb, že to bude jeden z najsledovanejších eventov roka!

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako to už býva zvykom aj prvý tohtoročný kemp sa uskutočnil v krásnom a malebnom prostredí, pod upätím majestátnych Tatier. Pohodlie účastníkov kempu zabezpečil príjemný, rodinný, Family Resort Lučivná a tak o kvalitnú stravu a zaujímavý program nebolo núdze.

Kemp je tohto roku špeciálny z viacerých dôvodov. Jedným z nich je unikátna možnosť zúčastniť sa Attilovej profesionálnej prípravy na zápas proti českému rivalovi Karlosovi Vémolovi, ktorá sa už možno nebude nikdy opakovať a ktorú väčšina československých fanúšikov horlivo očakáva.

Tou druhou je prítomnosť skúsených zápasníkov a fighterov, ktorý sa starajú o pohodlie aj nepohodlie zúčastnených a dozerajú aby ich výkony nezahanbili Attilku. Niektorý účastníci tu dokonca nie sú po prvý krát a je pekné vidieť ich taktiež pomáhať a vysvetľovať rôzne techniky tým menej skúsením. Tímoví duch tu veru panuje ako sa patrí.

 

 

Väčšina hostí sa stretla už v nedeľu, siedmeho Apríla a po príjemnom uvítaný sa kemp oficiálne začal.
Ako to už býva zvykom, ranné tréningy pod vedením viacerých zvučných mien akými sú Ilja Škondrič, Richard Koncz či Roman Kollár, zaručujú prípravou od tých najlepších, ktorí stoja aj za úspechmi mnohých známych slovenských fighterov.

Pestrý tréning , dobrá strava a množstvo hodnotných darov sú len materiálne zlomky toho čo človek na tomto kempe môže získať. Veľmi zaujímaví hostia a obohacujúce semináre od tých najpovolanejších, nehovoriac o nenahraditeľných radách a odporúčaniach ako sa zlepšiť priamo od Rebrandta bojového umenia, Attilku.

Túry do našich slovenských veľhôr sú už samozrejmosťou programu a tí šťastnejší z Attilkovho  tímu už mohli zbystriť aj ladné umenie lovu sokola, či rýchlosť úhybov lesnej srnky ktorá mizne v divom kroví. Posledný zvierací atlét ktorý dokončil pomyselný športový okruh bola rysá veverička, šikovne sa šplhajúca do korún mohutných stromov. Panoráma bola dokonaná a každý zúčastnený, ktorý mal možnosť zazrieť čo i len zlomok  jedného z týchto vrcholov zvieracieho športového umenia, vedel že Champ Camp je to správne miesto.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies