Slovan je na zajtrajší zápas v Čiernej Hore pozitívne naladený

NETKY.SK • 16 Júl 2019, 15:43 • 2 min
Slovan je na zajtrajší zápas v Čiernej Hore pozitívne naladený

BRATISLAVA - Pokiaľ chce Slovan Bratislava postúpiť do druhého predkola Ligy majstrov, potrebuje v Čiernej Hore streliť gól. Neľahká, no splniteľná úloha. O postupe do ďalšieho kola sa bude rozhodovať v stredu od 20.15 h na štadióne Gradski v Nikšiči.

slovakia

left justify in out

Slovan v domácom zápase prevyšoval svojho súpera a po góle Andraža Šporara v 82. minúte viedol 1:0. V nadstavenom čase však zmrazil vyše 11-tisíc divákov Damir Kojaševič. Remíza 1:1 dáva do odvety šance obom mužstvám, tréner Sutjesky Nikola Radojevič má však jasno: "Aj po tomto výsledku je naďalej favorit dvojzápasu Slovan." V prípade postupu sa 9-násobný majster SR stretne v 2. predkole s cyperským šampiónom APOEL Nikózia.

 

img

 

"Belasí" sa na odvetu pripravili víťazne, v sobotu odohrali zápas proti rakúskemu TSV Hartberg (4:0). V stretnutí dostali príležitosť hráči z lavičky, Ševelu potešil ich prístup. Druhá skupina v tom čase absolvovala dvojhodinový tréning zameraný na silovú zložku a potom na taktiku v súvislosti s odvetou. 

 

Greif vie, že Slovanu by veľmi pomohlo čo najrýchlejšie streliť gól. "Mohlo nám to pomôcť doma, ak by sme v úvode dali gól, tak by sme podľa mňa jasne zvíťazili. Nemá zmysel sa niekam za každú cenu hnať, ale ak by sme sa teraz čím skôr dostali do vedenia, tak by sa nám ľahšie dýchalo. Predpokladáme, že súper bude hrať zozadu, keďže aj výsledok 0:0 im bude vyhovovať."

 

img

 

Výprava Slovana odletela do dejiska zápasu v dnešných ranných hodinách z bratislavského letiska. Na palube lietadla bolo 19 hráčov, medzi nimi chýbal obranca Mitch Apau. "Mitch s nami necestoval, dostal mimoriadne voľno z rodinných dôvodov. Jeho priateľka práve rodí, je jasné, že hráč by v takom prípade aj napriek maximálnej snahe sústrediť sa na zápas bol hlavou niekde inde. Preto sme Mitchovi umožnili odcestovať a neletel s nami do Čiernej Hory," uviedol Ševela.

 

img

 

Zápas odvtey prvého predkola Ligy majstrov bude odvysielaný zajtra včer v priamom prenose na stanici RTVS.

 

odveta 1. predkola LM 2019/2020, streda 17. júla, 20.15 štadión Gradski:

Sutjeska Nikšič - ŠK Slovan Bratislava

/prvý zápas 1:1, rozhodujú: Fesnic - Cerei, Marica (všetci Rum.)/

 

predpokladané zostavy:

Sutjeska: Giljen - Ciger, Nedič, Šofranac, Bulatovič - Kojaševič, Četkovič, Erakovič - Jankovič - Markovič, Vučič

Slovan: Greif - Abena, Bajrič, Božikov, Suchockij - Ljubičič - Ratao, Dražič - Daniel, Šporar, Moha

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona