52 ročný muž z obce Šarišské Michaľany šoféroval auto bez vodičského oprávnenia, a k tomu pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 15 Január 2024, 13:00 • 2 min
52 ročný muž z obce Šarišské Michaľany šoféroval auto bez vodičského oprávnenia, a k tomu pod vplyvom alkoholu

JAROVNICE / RAŽŇANY - 52 ročný muž z obce Šarišské Michaľany viedol bez vodičského oprávnenia pod vplyvom alkoholu motorové vozidlo v piatok (12. 1. 2024) v smere od obce Jarovnice do obce Ražňany. Príslušník dopravnej inšpekcii v Prešove vzniesol mužovi obvinenie z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

slovakia

left justify in out

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove vzniesol obvinenie z trestného činu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky 52 ročnému mužovi z obce Šarišské Michaľany.piatok (12.01.2024) vo večerných hodinách, viedol osobné vozilo po ceste III. triedy, v smere od obce Jarovnice do obce Ražňany, kde bol policajnou hliadkou zastavený a kontrolovaný. Dôvodom bola jeho nekoordinovaná jazda.

 

Muž sa podrobil dychovej skúške, výsledok dosiahol 1,85 promile. Bolo zistené, že tento muž nie je držiteľom vodičského oprávnenia. Bol obmedzený na osobnej slobode a bol umiestnený do cely policajného zaistenia, kde čaká na procesné úkony.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Prešove, Foto: Psychologická ambulancia Nové Mesto nad Váhom
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies