Škvor odsunul nudných protivníkov bokom. Prijal výzvu, ktorú každý odmietal

NETKY.SK • 8 Apríl 2024, 14:45 • 2 min
Škvor odsunul nudných protivníkov bokom. Prijal výzvu, ktorú každý odmietal

Keď sebavedomý Will Fleury (11-3) podpisom oficiálne spečatil svoj príchod do OKTAGON MMA, vyzval takmer celú elitu poloťažkej divízie. Jedno meno ale vo svojom monológu vynechal – Daniel Škvor (7-3). A práve český bojovník napokon ako jediný prikývol na ponuku zmerať si sily s ostrieľaným Írom. V najväčšej výzve doterajšej kariéry je pripravený uspieť.

slovakia

left justify in out

Reprezentant našich západných susedov je aktuálne povzbudený dvomi víťazstvami v rade. Najskôr pod holým nebom na Štvanici v súboji dvoch milovníkov pästných výmen prekvapivo uškrtil Nermina Hajdarpašiča, aby následne skolil aj legendárneho Martina Zawadu. „Chcem výzvu. Nezaujíma ma Poppeck či Xavier. Sú to pre mňa nudní zápasníci, ktorí taktizujú. S Fleurym nikto bojovať nechcel, takže sme to vzali,“ ozrejmil svoj výber Daniel Škvor.

Ír s bohatými skúsenosťami z elitných líg sveta ako napríklad Bellator či PFL prichádza pod žlto-čiernu vlajku s cieľom vyčistiť divíziu a dokráčať si po opasok. „Nemôže ma podceňovať pri svojom prvom dueli po vstupe do Oktagonu. Má za sebou obrovskú kariéru v prestížnych organizáciách. Uvedomuje si svoje kvality. Rovnako ako ja, keď som kedysi zápasil v postoji. Mojou prácou je pripraviť sa na každý aspekt jeho boja,“ konštatuje zástupca pražského Reinders MMA.

Papierové predpoklady hovoria v prospech Willa Fleuryho, ktorý je na profesionálnej scéne zmiešaných bojových umení o zhruba päť rokov dlhšie ako jeho protivník. Aj preto si nič iné ako víťazný debut nepripúšťa. „Určite ma nepovažuje za nebezpečného, pretože je skúsený. Ale to som aj ja. To, že mám za sebou kariéru v postoji, neznamená, že nie som tvrdý. Nechcem prezradzovať taktiku, to si necháme ako prekvapenie do zápasu,“ hovorí šampión pyramídy OKTAGON Underground z roku 2020.

Daniel Škvor strávil dlhé obdobie kariéry v najväčšej postojovej organizácii Glory. Pod pravidlami kickboxu čelil absolútnej špičke planéty a zavítal do rôznych kútov Európy. Na anglickej pôde však pôjde o jeho premiéru. „Samozrejme, mám rad svojich fanúšikov, ale väčšinou zápasím pre seba. Budem rád, ak mi budú fandiť aj Angličania, ale je mi jasné, ako to tam bude. Rád bojujem v zahraničí, pretože tam nie je taký mediálny tlak. Viac sa dokážem uvoľniť,“ predostiera svoj postoj pred očakávaným aprílovým súbojom v Birminghame.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
OKTAGON MMA, Zdroj foto: OKTAGON MMA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies