Václav Mika zostáva šéfom Slovakia Travel

NETKY.SK • 9 September 2021, 16:10 • 2 min
Václav Mika zostáva šéfom Slovakia Travel

BRATISLAVA - Minister dopravy Andrej Doležal takisto potvrdil, že prebehlo výberové konanie na generálneho riaditeľa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS). Jeho meno však zatiaľ neprezradil.

slovakia

left justify in out

Generálnym riaditeľom agentúry Slovakia Travel zostáva Václav Mika, ktorý túto funkciu zastával aj doteraz. Vyplýva to z výsledkov výberového konania, ktoré oznámil vo štvrtok počas livestreamu na sociálnej sieti minister dopravy Andrej Doležal (nominant Sme rodina).

 

Agentúra Slovakia Travel, ktorej cieľom je podpora cestovného ruchu, vznikla 1. apríla. Medzi jej úlohy patrí komunikácia, marketing, ale aj konkrétna podpora dôležitých projektov doma a v zahraničí. Funkciou generálneho riaditeľa po vzniku agentúry poverili práve Miku.

 

Prečítajte si tiež: Pohoda oznámila ďalšie zvučné mená. Prídu The Libertines a ďalší!

 

Doležal takisto potvrdil, že prebehlo výberové konanie na generálneho riaditeľa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS). Výsledok však zatiaľ nechcel komentovať, pretože mu ešte nedoručili všetky zápisnice.

 

Ubezpečil, že v krátkej dobe o tom bude informovať. V prípade výberového konania na funkcie členov predstavenstva vo Verejných prístavoch posunuli termín. Podľa ministra totiž prišli len dve prihlášky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies