Skúsený vojak verzus gruzínsky prospekt. Široký v Trenčíne proti o 13 rokov mladšiemu súperovi

NETKY.SK • 14 Marec 2024, 08:00 • 2 min
Skúsený vojak verzus gruzínsky prospekt. Široký v Trenčíne proti o 13 rokov mladšiemu súperovi

Najväčšia československá postojová organizácia sa po štvrtý raz vráti na miesto, kde svoju púť pred vyše dvoma rokmi odštartovala – do Trenčína. Turnaj PML 9 nadviaže na februárové podujatie z Třinca a počas jedného večera opäť raz ponúkne merania síl nielen v thajskom boxe, ale takisto pod pravidlami MMA. Zápasová karta pozná ďalší oficiálne oznámený duel.

slovakia

left justify in out

Pod Hradom Matúša Čáka načne štvrtú desiatku profesionálnych vystúpení Jan Široký (13-17). Ostravský vojak je veteránom OKTAGON MMA, veď po žlto-čiernou vlajkou už medzi pletivá vkročil jedenásťkrát. Naposledy sa predstavil na turnaji v anglickom Newcastli, kde po bodovom rozhodnutí nestačil na Denisa Frimponga. Na slovenskú pôdu sa skúsenosťami ostrieľaný Čech vráti prvýkrát od septembra 2021, kedy v rámci turnaja IMPACT MMA zdolal Samuela Daňka. 

Tretiu misiu mimo rodnej vlasti absolvuje nebezpečný Giorgi Gogotchuri (4-3). Gruzínskeho špecialistu v boji na zemi mali možnosť československí fanúšikovia vidieť v lete pod holým nebom na Štvanici. Tam sa stal jeho katom taktiež oponent z Britských ostrovov. Akonne Wanliss mu uštedril vôbec premiérový knokaut na profesionálnej úrovni. Pre stále iba 22-ročný prospekt pôjde o obrovskú výzvu, keďže jeho protivník je o trinásť rokov starší a zároveň zápasovo omnoho skúsenejší.
 
V poradí deviate podujatie PML je naplánované na 13. apríl 2024. Hostiť ho bude Mestská športová hala v Trenčíne. Medzi ťaháky večera bude okrem iného patriť ďalšie domáce predstavenie elitnej svetovej bojovníčky Moniky Chochlíkovej. Chýbať ale nebudú ani známe mená ako Jakub Batfalský, Matěj Kuzník či Radovan Úškrt. Vstupenky k dispozícii v sieti predpredaj.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lenka Kiss
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies