Serie A: AC remizovalo s Udinese, Inter zakopol s Janovom

NETKY.SK • 26 Február 2022, 08:38 • 2 min
Serie A: AC remizovalo s Udinese, Inter zakopol s Janovom

MILÁNO – Milánske AC podalo ďalší nevýrazný výkon a iba remizovalo s Udinese 1:1. Šancu dotiahnuť sa mal Škriniarov Inter, no ani ten nezvládol svoj zápas.

slovakia

left justify in out

AC má obrovské probémy s tímami zo spodnej časti tabuľky!

 

Futbalisti AC Miláno remizovali v 27. kole talianskej Serie A doma s Udinese 1:1. Na čele tabuľky majú trojbodový náskok pred Interom Miláno, ktorý však odohral o jeden zápas menej.

 

Milánčania vstúpili do zápasu celkom dobre a počas celého prvého polčasu pôsobili nebezpečnejšie ako ich súper. Rossoneri poslal do vedenia Portugalčan Rafael Leao, ktorý v osobnom súboji pretlačil obranca Udinese a pohotovo otvoril skóre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC Milan (@acmilan)

 

V druhom polčase Milánčania prestali hrať a Udinese sa čoraz viac začalo dostávať do hry. V 66. minúte využil nepozornosť obrany AC striedajúci Udogie a vyrovnal na 1:1. V závere zápasu sa očakával veľký tlak AC, no ofenzívna snaha AC bola veľmi slabučká a do jedinej príležitosti sa paradoxne dostalo Udinese, keď spoza šestnástky napriahol Deulofeu. Španielovu strelu zlikvidoval Maignan a tímy sa tak rozišli nerozhodne so ziskom jedného bodu.

 

 

Inter mal šancu dobehnúť AC, no remizoval 0:0

 

Škriniarov Inter cestoval do Janova na zápas s tímom bojujúcim o záchranu. Hráči Interu pôsobili unaveným dojmom a dokonca nedokázali skórovať ani jeden gól. Svoje šance postupne spálili hráči ako Calhanoglu, Džeko a v závere Lautaro Martinéz. Už druhý víkend po sebe zaváhali oba milánske kluby a Neapol bude mať v zápase s Laziom znova šancu sa dotiahnuť na tieto dva kluby. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inter 🏆🇮🇹 (@inter)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies