Bratislavské módne dni I Lexus

NETKY.SK • 20 Apríl 2023, 16:42 • 2 min
Bratislavské módne dni I Lexus

BRATISLAVA - Bratislavské módne dni / Lexus odštartovali veľkolepo. Na móle sa prestriedali slovenskí, českí aj zahraniční návrhári a hostia ich ocenili búrlivým potleskom.

slovakia

left justify in out

Jana Jurčenko a topánky Steve Madden Aupark

Jedna z najúspešnejších slovenských módnych návrhárok, žne úspechy doma aj v zahraničí. Je držiteľkou prestížneho talianskeho ocenenia St. Oscar Della Moda. Prezentuje kolekciu elegantnej módy.

Radovana Svýbová

Finalistka projektu Nové tváre módnej scény 2019. Talentovaná módna dizajnérka predstavuje kolekciu plnú farieb , kvetov, znovuzrodených techník a kúskov. Udržateľnosť, nadčasovosť a spojenie tradičného s netradičným …

Paulina´s Friends – Nemecko

Nadčasové, unikátne, elektrické. Neočakávané  kombinácie z nepotrebných zvyškov látky, exotika aj extravagantnosť.  Paulina Tsvetanova s bulharskými koreňmi predstavuje  modely typu „tragbare Kunst“  – umenie ktoré sa dá nosiť, unikáty častokrát s personalizovanými prvkami.

Poner – Česká republika

Úspešná značka, ktorá rezonuje  módnym priemyslom. Ich šaty nosia najvplyvnejšie dámy Česka i Slovenska . Boli to práve spoločenské róby, ktoré súrodencov preslávili. Ich šaty sa už druhýkrát objavili na odovzdávaní cien Oscar, či Grammy.   Prezentujú  kolekciu spoločenských a elegantných šiat s názvom Viva la Vida.

Soloom Jewels

Dych berúce  personalizované  šperky  z drahokamov vyrobené pre jedinečné chvíle. Unikátne šperky, ktoré sú vyrobené s ohľadom na osobitý štýl klienta, aby vo vás zostali navždy…  

Jenny Jeshko

Baroková, punková  a elegantná zároveň, taká je kolekcia Jenny Jeshko – jedinečné modely, v ktorých sa prelína dráma a barok, výšivky a punk. Modely,  ktoré vás rozhodne odlíšia od ostatných . O tom by vedeli porozprávať finalistky Miss Českej republiky, ktoré sú vo finále oblečené v značke Jenny Jeshko

Svadobný a spoločenský Salón Weda

Salón Weda prezentuje štýlové svadobné šaty značky  St. Patrick španielskeho módneho giganta Pronovias Group. Sú určené pre modernú nevestu, ktorá verí, že láska a romantika sú večné. Uchvátia klasickou eleganciou, luxusnými látkami, nádhernými čipkovanými detailami a nadčasovými siluetami. 

Elegancia a dokonalé vypracovanie šiat spolu s kvalitou použitých materiálov stoja za celosvetovým úspechom španielskej značky Sonia Peña. Šaty a kostýmy pre svadobné mamy z kolekcie Del Mar 2023 prémiovej španielskej značky Sonia Peña vynikajú dizajnom, kvalitou a nápaditosťou.

 

Predsedníčka poroty súťaže Mladé talenty BMD, akad.mal.Iveta Lederer exkluzívne pre Netky dnes povedala: 

,,Všimla som si, že všetko okolo nás sa mení, čas ukáže, či k pozitívnemu, hlavný reklamný partner BMD už nie je Mercedes, ale Lexus. Mne neprináleží, aby som porovnávala autá, ale dúfam, že bude zachovaná tradične vysoká úroveň podujatia, ako tomu bolo aj počas spolupráce s firmou Mercedes Benz a pani Ingrid Janečkovou. Tešíme sa, samozrejme na to, ako to dopadne. Veľmi príjemnym osviežením bola účasť zahraničných kolekcií, či už českých, alebo nemeckých. Mna osobne včera oslovila nemecká kolekcia Paulina Friend´s . Bola svieža, šlo o kreatívne retro modely pre mladých ľudí, ktorí si zo starých modelov môžu spraviť nové."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies