Pristávajúcemu lietadlu v Južnej Kórei sa otvoril núdzový východ

NETKY.SK • 26 Máj 2023, 10:00 • 2 min
Pristávajúcemu lietadlu v Južnej Kórei sa otvoril núdzový východ

SOUL - Lietadlu juhokórejskej spoločnosti Asiana Airlines so 194 pasažiermi na palube sa v piatok tesne pred pristátím na letisku v meste Tegu otvoril núdzový východ.

slovakia

left justify in out

Po bezpečnom pristátí sa niekoľko cestujúcich sťažovalo na dýchacie ťažkosti, uviedli predstavitelia tamojšieho letiska. TASR prevzala správu z agentúry Jonhap. Lietadlo Airbus A321 smerujúce z juhokórejského ostrova Čedžu pristálo na letisku v Tegu o 12.39 h miestneho času, vyplýva z údajov zverejnených na portáli FlightRadar.

 

img

 

Predstavitelia letiska uviedli, že nikto z pasažierov z lietadla nevypadol ani si neublížil, no niektorí vystrašení cestujúci sa sťažovali na dýchacie ťažkosti a boli prevezení do nemocnice. Ďalšie škody neboli hlásené. Podľa predstaviteľa leteckej spoločnosti Asiana Airlines jeden z cestujúcich priznal, že sa dotkol páky slúžiacej na otvorenie núdzového východu. Pasažiera po pristátí zadržali, informuje agentúra AP. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies