Seriál "The Idol", s The Weekndom v hlavnej úlohe, ktorý bol pôvodne objednaný na šesť epizód, skončí už po piatej

NETKY.SK • 28 Jún 2023, 19:30 • 2 min
Seriál "The Idol", s The Weekndom v hlavnej úlohe, ktorý bol pôvodne objednaný na šesť epizód, skončí už po piatej

NEW YORK - Americký dramatický seriál "The Idol", ktorý sa zameriava na ctižiadostivý popovú ikonu a jej zložitý vzťah so svojpomocným guru, má práve premiéru na HBO Max. Aj keď jeho prvá séria mala mať pôvodne 6 epizód, tak tvorcovia sa rozhodli skončiť úvodnú sériu už piatou epizódou.

slovakia

left justify in out

Seriál The Idol skončí svoju prvú sériu túto nedeľu 2. júla. Správy boli pre niektorých prekvapením, pretože seriál HBO od The Weeknda a Sama Levinsona bol prvýkrát naplánovaný na šesť epizód, keď bol v novembri 2021 ohlásený. Americké médiá Deadline a TVLine hlásia, že počet epizód sa zmenil, keď ho Levinson prevzal od režisérky Amy Seimetz ako šourunner a urobil to, čo bolo v tom čase nahlásené ako významné "kreatívne zmeny."

 

The Weeknd chŕli novú hudbu po každej epizóde The Idol, pričom naposledy to bola cover verzia Johna Lennona, plus spolupráca s so speváčkou Jennie zo zoskupenia BLACKPINK. The Idol. Vol 1, na ktorom sa nachádza skladba s Lily-Rose Deppovou s názvom "I'm A Freak" aj spolu s ostatnými piesňami zo seriálu, bude vydaný 30. júna.

 

img

Lily-Rose Deppová (predstaviteľka seriálovej Jocelyn) a Abel Tesfaye (predstaviteľ seriálového Tedrosa)

 

Deppová, ktorá hrá pop hviezdu Jocelyn v satirickom poňatí hudobného priemyslu, nedávno hovorila o hraní spolu s The Weekndom. Opisujúc jeho „intenzívny“ metodický štýl, povedala, že sa od neho snažila „držať ďalej“, keď bol „vo svojej zóne“. Spevák, narodený ako Abel Tesfaye, predtým odhalil, že sa vzdal svojho divadelného mena a pripravuje svoj posledný album ako The Weeknd. Pozrite si nižšie trailer na nový seriál The Idol, ktorého premiéra poslednej časti prvej série je naplánovaná na túto nedeľu (2. júla) na HBO Max.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies