Selena Gomez hlási z karantény: Trpím bipolárnou poruchou!

NETKY.SK • 6 Apríl 2020, 14:44 • 2 min
Selena Gomez hlási z karantény: Trpím bipolárnou poruchou!

V dobe karantény sú sociálne siete a živé vysielania vrcholom zábavy. Každá druhá celebrita sa prihovára ku svojim fanúšikom a zdieľa s nimi zážitky z izolácie, alebo svoju fitness zostavu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Speváčky Miley Cyrus a Selena Gomez urobili teraz spoločné vysielanie, v ktorom však nepreberali, koľko koláčov už stihli napiecť. Namiesto toho o seba Selena prezradila ďalšie tajomstvo.

 

V rozhovore pre Mileyinu novú instagramovú reláciu Bright minded Selena povedala o svojich problémoch a vôbec prvýkrát verejnosti a tisícom pripojeným divákom priznala, že trpí bipolárnou poruchou.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez),

 

Choroba ju už nedesí

"Navštívila som nemocnicu a po rokoch depresie a úzkostí som konečne prišla na to, prečo nimi trpím. Uvedomila som si, že som bipolárna."

 

Zároveň dodala, že ju táto diagnóza nedesí. "Čím viac mám informácií, tým viac mi to pomáha. Ako už raz viem, čo to je, prestalo ma to desiť."

 

Priznala, že pre niektorých ľudí je ťažké otvoriť sa aby sa podelil niekomu so svojimi pocitmi - v jej rodnom Texase sa o duševnom zdraví moc nehovorí.

 

"Je žiaduce, aby si vyzeral v pohode. Lenže potom u detí, tínedžerov... no proste u mladých, vidím nahromadený hnev, pretože tak chcú tiež pôsobiť, ale nie vždy to ide."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez),

 

Mnoho zdravotných problémov

So speváčkou hitu Slide Away sa bývalá Disney hviezdička bavila aj o koronavírusovej pandémii a o svojom finančnom dare losangeleskej nemocnici Cedars-Sinai. Zdravotníkom venovala neupresnenú čiastku, za ktorú môžu nakúpiť chýbajúce ochranné pomôcky.

 

Selena sa osobnými diagnózami nikdy netajila. Fanúšikovia s ňou prežívali problémy s Lupusom, transplantáciou obličky alebo hospitalizáciou v liečebni pre duševne chorých po tom, čo sa dozvedela o tajnej svadbe Justina Biebera a jeho Hailey.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona