Nakazení chtíčom, mamonom. Táto vtipná pieseň o NAKA potešila Naďa i Matoviča

NETKY.SK • 21 December 2020, 12:16 • 2 min
Nakazení chtíčom, mamonom. Táto vtipná pieseň o NAKA potešila Naďa i Matoviča

Každý jeden dostane dizajnové tričko pruhované, spieva kapela Heľenine oči v novej piesni a klipe o Národnej kriminálnej agentúre.

slovakia

left justify in out

Takto vtipne reagujú na fakt, že vláda Igora Matoviča je v pôsobení za spravodlivejšie Slovensko úspešná. Ako však neraz opakujú, je to preto, že nezasahujú do vyšetrovania a vyšetrovateľom jednoducho nechávajú absolútne slobodné pole pôsobnosti. „NAKA na kameni kameň neostane,“ spievajú v refréne. Odzneli aj slová o nákaze, no tej finančnej: „Nakazení chtíčom, mamonom, daňovým podvodom.“

 

 

„Áno, v OĽaNO sme sľúbili vyčistiť chliev od politickej mafie... a robíme to od podlahy... aj keď mnohí neverili, že to myslíme vážne,“ napísal Igor Matovič na sociálnej sieti. Premiér sa poďakoval „každému poctivému vyšetrovateľovi, prokurátorovi a sudcovi“ a zdôraznil, že v obhajobe verejného záujmu ich absolútne podporujú.

 

Vyjadril sa aj Jaroslav Naď, ktorého tiež počas liečenia z COVID-u táto pieseň potešila. „Nuž áno, spravodlivosť a boj s mafiou, to je mandát od ľudí, ktorý sme dostali. Aj keď aj na mne si v minulosti bezpečnostné zložky poriadne zgustli, vtedy boli, ako sa to dnes odkrýva v plnom profile, skorumpovanými politikmi a mafiou masívne zneužívané,“ opísal Naď, ktorému klip poslali fanúšikovia na spríjemnenie karantény. „Dnes však verím, že spravodlivosť sa vracia,“ dodal šéf rezortu obrany a zagratuloval kapele za vydarený hudobný produkt.

 

/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona