R. Kelly je podozrivý z ďalšieho sexuálneho zneužívania chlapca

NETKY.SK • 25 Júl 2021, 08:35 • 2 min
R. Kelly je podozrivý z ďalšieho sexuálneho zneužívania chlapca

R. Kelly bol jednou z najväčších hviezd R&B v 90. rokoch. Momentálne je podozrivý zo zneužívania 17-ročného dospievajúceho chlapca a niekoľkých ďalších detí. Existujú dôkazy o jeho šírení detskej pornografie.

slovakia

left justify in out

Prokuratúra tvrdí, že spevák tínedžera zneužíval. Prvý raz sa mali stretnúť v Chicagu v McDonalde v roku 2006. Prokuratúra tiež žiada, aby dôkazy o tomto a ďalších trestných činoch, boli predložené na súdnom pojednávaní s hviezdou v auguste.

 

 

 

R. Kelly popiera, že by niekoho niekedy týral a jeho právnici na posledné obvinenia nereagovali. Držiteľa ceny Grammy, vlastným menom Robert Kelly, čaká budúci mesiac v New Yorku súd pre viaceré obvinenia vrátane sexuálneho vykorisťovania detí, z vyhotovenia nemravných snímok maloletých, vydierania a marenia spravodlivosti.

 

Možno vás zaujme: Kanye West sa zrútil priamo pred 42-tisíc divákmi! Čo sa mu stalo?

 

Prokuratúra tiež uviedla, že po vykonaní príkazu na prehliadku v dobe jeho zadržania zaistili viac ako 100 elektronických zariadení, ako sú smartfóny, iPady a pevné disky s dôkazmi. Robert Kelly, tieto obvinenia neustále popiera.

 

 

 

Obvinenia sa týkajú šiestich nemenovaných žien a dievčat. Teraz prokurátori žiadajú, aby sa porotcovia dozvedeli o viac ako desiatke ďalších ľudí, ktorí tvrdia, že ich R. Kelly týral, vyhrážal sa im alebo s nimi zle zaobchádzal.

 

img

 

Dospievajúci chlapec

Posledný prípad sa týka 17-ročného chlapca, ktorého Kelly údajne stretol v McDonalde a potom ho pozval do svojho chicagského štúdia, nakoľko sa chcel stať hudobníkom.

 

Prečítajte si tiež: Španielsky regionálny orchester nemôže vystupovať s Domingom pre jeho škandál so sexuálnym obťažovaním!

 

Po tom, čo ponúkol chlapcovi pomoc s jeho hudobnou kariérou, s ním mal mať sexuálny kontakt, a to v dobe, keď ešte  nebol plnoletý.

 

Prokurátori tvrdia, že chlapec sa zoznámil s Kellyho priateľom, ktorý mal 16 alebo 17 rokov, s ktorým mal spevák taktiež sexuálny vzťah.

 

Ďalšie tvrdenia

Tvrdia tiež, že hviezda prinútila niekoľko sexuálnych partneriek, vrátane maloletej, mať pohlavný styk s mladým mužom, a dokonca ich natáčal. Prokuratúra tvrdí, že má dôkazy o Kellyho trestných činoch. „Tieto prípady neboli ojedinelými udalosťami a boli súčasťou širšej schémy,“ vyjadrila sa prokuratúra.

 

img

 

Sudca ešte musí rozhodnúť, či bude tieto dôkazy brať do úvahy. R. Kelly je vo väzbe už takmer dva roky, pretože čaká na súd, ktorý sa má v New Yorku začať 9. augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies