Obsadenie filmu Škola rocku sa znovu stretne na 20. výročí filmu

NETKY.SK • 6 Apríl 2023, 16:20 • 2 min
Obsadenie filmu Škola rocku sa znovu stretne na 20. výročí filmu

Pamätáte si film Škola rocku? Tento rok bude mať 20. výročie od premiéry a jeho herecké obsadenie bude mať pri tejto príležitosti stretávku.

slovakia

left justify in out

Americký herec Jack Black odhalil plány na 20-ročné stretnutie School of Rock v nedávnom rozhovore Entertainment Tonight propagujúcom nový animovaný film The Super Mario Bros. Nešpecifikoval však, či bude stretnutie filmom, špeciálom alebo jednoducho stretnutím.

 

,,Všetky tie deti mali okolo 10 rokov, keď sme natočili ten film a teraz majú tak 30," povedal Black. ,,Budeme spolu na 20. výročí a chceli by sme ,,jam-ovať.",,Veľmi sa teším na to ako uvidím všetkých dospelákov zo Školy rocku," dodal Black.

 

img

herecké obsadenie Školy rocku

 

Film Škola rocku z roku 2003 ukazuje, ako zastupujúci učiteľ Dewey Finn (hrá ho Black) sformoval skupinku žiakov piateho ročníka do súboru, ktorý by sa postavil na miestny súboj kapiel. Film celosvetovo zarobil viac ako 130 miliónov dolárov oproti odhadovaným produkčným nákladom 35 miliónov dolárov.

 

Vo filme sa objavila aj Joan Cusack ako riaditeľka Rosalie „Roz“ Mullins, Mike White ako Deweyho najlepší priateľ a rocker Ned, Sarah Silverman ako Nedova priateľka a Miranda Cosgrove ako manažérka kapely Summer „Tinkerbell“ Hathaway.

 

Už predtým sa hovorilo o stretnutí. Herecké obsadenie sa opäť zišlo na premietaní k 10. výročiu uprostred nádejí na School of Rock 2. Odvtedy vznikla Broadway produkcia založená na filme a situačná komédia Nickelodeon, ktorá debutovala v roku 2016 a trvala tri série a 45 epizód.

 

Bohužiaľ, člen obsadenia Kevin Clark, ktorý hral mladého bubeníka, zomrel v roku 2021 po tom, čo ho pri bicyklovaní zrazilo auto. Zrejme bude jediný člen, ktorý sa stretávky pri príležitosti 20. výročia nezúčastní.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies