Sandra Bullock si konečne našla svoju lásku, je to vraj bývalý narkoman

NETKY.SK • 11 September 2015, 12:05 • 2 min
Sandra Bullock si konečne našla svoju lásku, je to vraj bývalý narkoman

LOS ANGELES - Sandra Bullock konečne našla svoju lásku. Zaľúbila sa do bývalého modela a fotografa Bryana Randalla. Ten je od nej starší o tri roky.

slovakia

left justify in out

Sandra a Bryan sa zoznámili počas oslavy narodenín jej adoptovaného syna Louisa, ktorý oslávil piate narodeniny. Bryan bol pozvaný, aby mu urobil zopár fotografií.

 

Niektoré média sa vyjadrovali o Bryanovi pochvaľne, no viaceré americké médiá vytiahli jeho zlú minulosť. Bývalý model a fotograf vraj neplatil výživné na  jeho dcéru a skončil pred súdom. Taktiež uvádzajú, že v minulosti bol narkomanom a musel podstúpiť liečenie. Jeho snúbenica Janine Staten v tom čase brala heroín a čakali spolu dcéru Skylar. Závislosť na drogy ju nakoniec zabila.

 

O ich dcérku sa starala jej babička, ale po smrti ju dostal do svojej starostlivosti. V tedy mala Skylar už štrnásť rokov. Rozhodol sa, že jej vynahradí stratený čas a skoncoval s drogami, potvrdil jeho dobrý kamarát




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies