VIDEO Saganovi skrížila cestu žena so psom, v poslednej chvíli sa vyhol zrážke

NETKY.SK • 14 Marec 2017, 15:34 • 2 min
VIDEO Saganovi skrížila cestu žena so psom, v poslednej chvíli sa vyhol zrážke

SAN BENEDETTO DEL TRONTO - Veľa nechýbalo a Peter Sagan by nespomínal v dobrom na záverečnú časovku na cyklistických pretekoch Tirreno-Adriatico.

slovakia

left justify in out

Dvojnásobný a úradujúci majster sveta sa na trase utorkovej časovky v okolí mesta San Benedetto del Tronto (10 km) v poslednej chvíli vyhol zrážke so ženou so psom, ktorá pomaly kráčajúc po priechode pre chodcov skrížila cestu v červenom drese jazdiacemu víťazovi bodovacej súťaže. Líder tímu Bora-Hansgrohe musel výrazne pribrzdiť.

 

Napokon využil rozdelený obrubník na okraji cesty na to, aby obišiel nečakanú prekážku z ľavej strany ohrozujúc pritom divákov stojacich pri trati. Napokon sa všetko dobre skončilo, hoci Sagan počas neplánovaného spomalenia nabral poriadne časové manko a po príchode do cieľa bol priebežne na 72. mieste s odstupom 1:15 min na holandského lídra Josa van Emdena.

"Tiež som psíčkar, ale, prosím, dajte si záležať na bezpečnosti jazdcov!" objavilo sa v súvislosti s incidentom na twitterovom profile Petra Sagana.
 

Peter Sagan vyhral dve etapy na tohtoročnej edícii Tirrena vrátane náročného nedeľňajšieho dojazdu v meste Fermo, kde zdolal celú plejádu silných vrchárov. Pred utorkovou záverečnou časovkou mu v celkovej klasifikácii patrilo 47. miesto s odstupom 21:47 min na Kolumbijčana Naira Quintanu.

 

 

7. etapa, časovka jednotlivcov na 10 km (San Benedetto del Tronto - San Benedetto del Tronto):

 

1. Rohan Dennis (Austr./BMC Racing Team) 11:18 min, 2. Jos Van Emden (Hol./Team LottoNl-Jumbo) +3 s, 3. Michael Hepburn (Austr./Orica-Scott) rovnaký čas, 4. Stephen Cummings (V. Brit./Dimension Data) +8, 5. Primož Roglič (Slov./Team LottoNl-Jumbo) +11, 6. Maciej Bodnar (Poľ./Bora-Hansgrohe) +15, 7. Edvald Boasson Hagen (Nór./Dimension Data) rovnaký čas, 8. Geraint Thomas (V. Brit./Team Sky) +16, 9. Ryan Mullen (Ír./Cannondale-Drapac) +17, 10. Alex Dowsett (V. Brit./Movistar Team) rovnaký čas

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies