Strana SaS stojí za ministrom vnútra Mikulcom

NETKY.SK • 8 Jún 2021, 10:38 • 2 min
Strana SaS stojí za ministrom vnútra Mikulcom

BRATISLAVA - Koaličná strana Sloboda a Solidarita stojí za ministrom vnútra Romanom Mikulcom, ktorého chce opozícia odvolávať z funkcie.

slovakia

left justify in out

Minister vnútra sa v piatok 4. júna zúčastnil na poslaneckom klube SaS, kde im zodpovedal všetky otázky súvisiace s aktuálnym dianím.

 

Súvisiaci článok: Minister vnútra Roman Mikulec má dôveru poslaneckého klubu


„Strana SaS plne stojí za ministrom Mikulcom, pričom návrh Smeru na jeho odvolanie považujeme za snahu ochrániť svojich kumpánov pred rukou spravodlivosti," dodali.

Zvolanie mimoriadnej schôdze k odvolávaniu Mikulca z funkcie iniciovala opozičná strana Smer - sociálna demokracia. Konať by sa mala na budúci týždeň. Spravodajský web aktuality.sk dnes prišiel s informáciou, že za odvolanie Mikulca z funkcie bude hlasovať aj koaličný poslanec a predseda poslaneckého klubu hnutia Sme rodina Peter Pčolinský. Minister vnútra totiž nemá jeho dôveru.
 

Prečítajte si tiež: Nezhoda medzi ministrami? Mikulec nerozumie Krajniakovi ohľadom zatýkania policajtov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies